Horoskop otkriva: šta nam donosi novembar 2022?

U novembar ulazimo sa Merkurom, Suncem i Venerom u znaku Škorpije. U znaku Jarca je Pluton, u znaku Vodolije Mesec i Saturn.

Retrogradni Neptun i retrogradni Jupiter su u znaku Riba, a retrogradni Uran u znaku Bika. U znaku Blizanaca nalazi se retrogradni Mars.

Kvadrat planeta iz znaka Škorpije sa planetama u Vodoliji, kao i opozicija sa Uranom u Biku „obećavaju“ naporan mesec ispunjen teškoćama, najpre finansijske, a onda i emotivne prirode. Kvadrat Marsa iz Blizanaca sa planetama u znaku Riba pak govore o nepotrebnom trošenju energije u pogrešnim pravcima, nemogućnost da situacije sagledamo na pravi način.

Prvo, pa muško – 8-og novembra imamo potpuno pomračenje Meseca u znaku Bika, u napetim aspektima sa Saturnom iz Vodolije, Venerom, Merkurom i naravno – Suncem iz Škorpije. Događaj koji najavljuje početak neprijatnih promena na polju finansija i finansijske stabilnosti, ali i koji se vezuje i za odnose svake vrste. Period blokiranosti i borbe da se iz te blokiranosti izađe, suočavanje sa realnošću koja nam nije prijatna, unutrašnje previranje. Otvaranje perioda obeleženog nejasnoćom, prodavanjem magle, lažima, obmanama.

16-og novembra Venera iz znaka Škorpije prelazi u znak Strelca. Da, ona će jednim delom doneti lakšu energiju, ali tokom svog tranzita kroz ovaj znak napraviće kvadratni aspekt sa Neptunom i Jupiterom iz znaka Riba i opozitni sa Marsom iz Blizanaca – sve ovo postaje aktuelno u poslednjim danima novembra – a ukazuje opet na probleme u finansijskom i emotivnom sektoru.

17-og novembra Merkur iz znaka Škorpije takođe prelazi u znak Strelca. Isto kao i za Veneru – neki vid olakšanja po pitanju komunikacije, dogovora – ali opet ne u velikoj meri, jer Merkur pravi iste napete aspekte kao i Venera.

Od 20-og novembra slabi kvadratni aspekt retrogradnog Marsa iz Blizanaca sa planetama u znaku Riba – tek od ulaska u treću dekadu meseca dobićemo više energije i početi da rasvetljavamo nejasnoće, tek od tada možemo pričati o tome da neka pitanja koja su nam bitna možemo konačno videti kako treba i znati kako da usmerimo svoju energiju da ih rešimo.

22-i novembar – Sunce prelazi u znak Strelca i počinje vladavina ovog znaka. Odmah dan kasnije – mlad Mesec u istom znaku. Ovaj mlad Mesec je, u odnosu na ostale planetarne pozicije – prilično povoljan i može nam pomoći da pronađemo novu snagu u sebi, da funkcionišemo sa više poleta i elana.

24-og novembra Jupiter u znaku Riba kreće direktnim hodom. Direktno kretanje ove planete u znaku kojim vlada doneće nam takođe bolju energiju, ali i priliku da uz malu pomoć sreće i blagoslova koje donosi ova planeta pokrenemo naše želje, planove i inspiraciju koji su bili u zastoju.

Sudeći po svemu, nemamo pred sobom niti lagodan niti opušten mesec, očigledno je da su mnoge promene pred nama a nešto ne bih rekla da će nam baš prijati i odgovarati. No, bilo kako bilo – naše je da pokušamo da se tim promenama prilagodimo i iskoristimo ih – jer, neke će nam doneti iskustvo i lekcije (koje možda i nismo tražili, ali šta sad), a neke će nam dati priliku da poboljšamo sebe, svoje relacije i svoj život.

IIIIII......eto novembra, srećan nam bio!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group