Horoskop otkriva: šta nam donosi jun 2022.godine?

Korak po korak bližimo se letu i u drugom delu juna zakoračićemo u njega. A na ulasku u ovaj mesec Sunce i Mesec su u znaku Blizanaca, Pluton je retrogradan u Jarcu, Saturn je u znaku Vodolije a Neptun u Ribama. U znaku Ovna nalaze se Jupiter i Mars a u znaku Bika Venera, Uran i retrogradni Merkur.

3-eg juna Merkur kreće direktnim hodom u znaku Bika. Očekuje nas njegovo sporo pomeranje i kvadrat sa Saturnom iz Vodolije – sve aktuelno do 13-og juna. Kvadrat ove dve planete govori o zahtevnom finansijskom, mentalnom i fizičkom periodu ali isto tako i periodu u kojem ćemo pokušavati da pronađemo rešenja za probleme koji se već duže vreme gomilaju.

4-og juna Saturn kreće retrogradnim hodom i pred nama je više od četiri meseca retrogradnosti ove planete. Vraćaće nas na probleme koje smo potisnuli, preskočili ili zaboravili u potpunosti. Ukazuje na potrebu za rešavanjem porodičnih, privatnih, poslovnih i emotivnih dilema. No, isto tako – uticaj retrogradnog Saturna biće od pomoći onima koji žele da završe sve ono što je ostalo nedovršeno, kao i da se oslobode tereta koji ih opterećuju i koče u životu. U svemu novom što želimo da pokrenemo, suočavaćemo se sa naglašenijim preprekama i otežanjima.

13-og juna Merkur prelazi u znak Blizanaca, znak kojim vlada i u kojem ispoljava svoje pune potencijale. Uz podršku Saturna, Jupitera i Marsa – doneće nam period sa više pokreta, aktivnosti, dešavanja, osetićemo se opuštenije, lakše sa više volje za životom. Period je povoljan za kratka putovanja, dogovore, planiranje letovanja. Puno vedrije komunikacije i živosti.

Istog dana imamo pun Mesec u znaku Strelca. Ovaj pun Mesec je povoljno pozicioniran, u dobrom aspektu sa Saturnom, Jupiterom i Marsom i ukazaće na povoljnosti koje nas očekuju i bolje raspoložeje koje je prisutno.

21-og juna Sunce prelazi u znak Raka i zvanično otvaramo letnju sezonu a Rakovima želimo srećne rođendane.

23-eg juna Venera prelazi u znak Blizanaca, donoseći ljubavi na putovanju, brze kontakte, mnogo emotivnih priča i pričica – generalno rasterećenje u emotivnim odnosima. Ovo je povoljan period i za finansije, trgovinu i bavljenje dodatnim poslovnim aktivnostima.

29-og juna očekuje nas mlad Mesec u znaku Raka. Tema za naredni period su porodica i porodični odnosi, ali i emotivni život.

Kada pogledamo celokupnu sliku, jun možemo podeliti na dva dela sa potpuno različitim energijama. Prva polovina je dosta obojena težinom, sporošću i komplikovanim situacijama kojima moramo posvetiti vreme i pažnju, dok drugi deo meseca ipak donosi više lepršavosti, dešavanja, pozitive.

A to nam je svima toliko potrebno, zar ne?

Budite dobro i uživajte u junu mesecu  (makar u njegovoj drugoj polovini). Srećno!!!

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group