Horoskop otkriva: šta nam donosi decembar 2021?

Sitno! Odbrojavamo dane do kraja ove, 2021-e godine. I znam – reći ćemo „daleko joj lepa kuća, ne ponovila se!“ ali ako ćemo realno – setite se koliko godina unazad ste rekli tu jednu, istu rečenicu....Ne vole nas ove godine....ili mi ne volimo ono što nam donose....

No, hajmo mi na decembar. U znaku Strelca su Sunce i Merkur, kao i Južni Mesečev čvor koji je tu još par nedelja i onda se seli u znak Škorpije, kao što se Severni čvor seli u znak Bika – tokom cele sledeće godine imaćemo pomračenja – 4 komada - na osi Bik – Škorpija – i 2022-a će proći u fazonu „šta je naše zaista, a čega trebamo/moramo da se odreknemo, pustimo?“. Šta nam je vredno I šta ostaje pored nas, a čemu je vreme da od nas ode? U znaku Jarca se nalaze Venera i Pluton, u znaku Vodolije su Saturn i Jupiter. U znaku Riba se nalazi Neptun, u znaku Bika retrogradni Uran. Mesec je u svojoj poslednjoj četvrti i znaku Vage a Mars se nalazi u znaku Škorpije.

Iiiii.....krećemo udarnički – prvo pa muško – totalno pomračenje Sunca na 13-om stepenu znaka Strelca 4-og decembra. Sem problema u odnosima bilo koje vrste, doneće i komplikacije vezane za saobraćaj, komunikaciju, trgovinu i inostranstvo. Uključujemo još jednu novu životnu fazu.

13-og decembra Mars prelazi u znak Strelca a istog dana i Merkur prelazi u znak Jarca. Obzirom da je Mars kroz svoje jednoipomesečno putovanje kroz znak Škorpije pravio kvadrat sa Saturnom i Jupiterom – imali smo problem sa ispoljavanjem energije,ciljem i voljom jer su oni konstantno bili blokirani od ograničavajućih faktora u nama ili oko nas. Njegovim prelaskom u Strelca pronalazimo pravi cilj i smer i krećemo ka njemu. Merkur u znaku Jarca donosi ozbiljne, praktične i racionalne dogovore i kontakte.

19-og decembra pun Mesec u Blizancima. Žurba, frka, priča, saobraćaj, komunikacija – na sto strana. Nervoza i jurnjava, mnogo stvari koje se rade odjednom.

Istog dana Venera u znaku Jarca kreće retrogradnim hodom. Interesantno je da unazad kreće iz konjukcije sa Plutonom, a ta konjukcija i „zagrljaj“  ove dve planete će trajati od 6-og decembra pa sve do kraja godine. Ovo je vrlo kompleksan aspekt jer iako može u materijalnom smislu da ukaže na velike zarade (no isto tako i velike troškove – zavisi na koju stranu se „okrene“ kod vas) on u emotivnom smislu govori o ljubomori, opsesivnom ponašanju, daje probleme, nasilje i seksualno uznemiravanje, ali donosi i fatalne privlačnosti i emotivno „lepljenje“ koje će posle biti teško „odlepiti“ čak i ako to želimo. Retrogradno kretanje Venere sa kojim i ulazimo u 2022-u godinu govori o tome da će sledećih godinu dana obeležiti jake finansijske i emotivne oscilacije. Standardno, ona u svom retrogradnom hodu „vraća na staro“ kada je ljubav i posao u pitanju, ali baš kada pričamo o emocijama – pokreće i seriju karmičkih odnosa.

21-og decembra Sunce prelazi u znak Jarca i zvanično počinje zima.

I maltene na samom kraju godine – 29-og decembra Jupiter prelazi u znak Riba. Veliki benefik u znaku kojim vlada uspeće da ublaži, popravi ili donese iznenadni srećni preokret mnogima – sve do maja meseca kada se seli u znak Ovna.

I to bi bilo to. Ostaje mi samo još da vam poželim lep i „udoban“ decembarski put – što manje stresa i što više nekih divnih i opuštajućih momenata. Srećno!!!

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group