Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od juna 2021?

Dve trećine ovog meseca smo u proleću, jednu trećinu u letu. No, sudeći po vremenu i temperaturama pod kojima ulazimo u jun – biće odlično ako uspemo da doguramo do 25, 26 stepeni i sastavimo nedelju dana bez kiše....

Na ulasku u mesec jun sačekuju nas Sunce, retrogradni Merkur i Venera u znaku Blizanaca. Mars je u Raku, retrogradni Pluton u Jarcu a u znaku Vodolije nalaze se retrogradni Saturn i Mesec. U znaku Riba su Jupiter i Neptun i Uran u znaku Bika.

Ovaj mesec obeležava energija retrogradnog Saturna i Merkura – prva planeta koja vlada vremenom,  karmom, usudom i čije retrogradno kretanje na neki način testira i proverava sve strukture koje smo izgradili i sve poteze koje smo povukli od decembra meseca prošle godine i druga planeta koja vlada svakom našom misli, pokretom, informacijom, dogovorom, papirom...U suštini, u samoj svojoj osnovi jun je mesec za neke – ubiranja plodova, a za druge – vraćanja unazad i plaćanja propuštenog.

Tokom juna računajte na dvojnost – mnogo toga ćete uspeti da uradite tek iz drugog pokušaja, emotivno možete biti vezani za dve osobe, pred vama će se otvarati dva puta ili dve ponude – ovo što ću vam sada dati kao savet shvatite okvirno – sve ono što dođe kao DRUGO – verovatno je povoljnije po vas.

Saturn i Merkur će tokom celog meseca biti u trigonskom, protočnom aspektu što znači da će se mnogo toga jednostavno „namestiti samo od sebe“ i odvesti vas u pravcu kojim trebate poći. Na primer – autobus vam odlazi ispred nosa dok kasnite na vrlo važan sastanak a nemate dovoljno za taksi. I dok tako razmišljate kako da se teleportujete do mesta susreta, zaustavlja se automobil sa vašim poznanikom/poznanicom od pre sto godina. Em ćete stići na vreme na sastanak, em ćete u razgovoru sa tom osobom shvatiti da su varnice od ranije itekako živahne i dalje.....Zato je jun - mesec sudbinskih dešavanja i mesec koji vaš život može usmeriti potpuno nepredvidivim tokom.

Merkur je retrogradan do 22-og juna, a u svojoj retrogradnoj senci biće sve do kraja prve nedelje jula. Dakle, kompletan mesec je obojen ovom energijom.

Venera će u znak Raka ući 2-og juna i biti u njemu do 27-og. Do 11-og društvo će joj praviti i Mars koji se nakon toga seli u znak Lava. Venera i Mars u Raku, potpomognuti Jupiterom iz znaka Riba probudiće mnoge emocije i strasti, naročito one koje se vezuju za prošlost, aktiviraće sentimentalnost i osetljivost. Mars u Lavu od 11-og više će nas pokrenuti ka zabavi, uživanju, ljubavi, kreativnosti i ambiciji.

10-og juna imamo prstenasto pomračenje Sunca na dvadesetom stepenu znaka Blizanaca. Emocije i osećanja (Mesec) pomračuju racio i ego (Sunce) tako da su u danima pre i nakon pomračenja moguće akcije koje ćemo sprovoditi brzo, energično, bez mnogo razmišljanja, obuzeti snažnim osećanjima sa kojima ne uspevamo da se izborimo i kontrolišemo ih. Pomračenje će najviše uticati na promenljive znake – Blizance, Devicu, Strelca i Ribe ali i na sve druge kojima pomračenje aktivira lične planete ili osetljive natalne tačke.

21-og juna u ranim jutarnjim satima Sunce prelazi u znak Raka i zvanično počinje leto.

Uživajte u ovom mesecu u kojem se godišnja doba smenjuju i u kojem se za nas otvaraju neki novi putevi....ali isto tako i oni stari i maltene zaboravljeni – ponovo dolaze na dnevni red. Srećno!!!!

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group