Horoskop - Zodijak

Dva znaka u Zodijaku koja imaju meko srce

Kažu da se veličina čoveka meri po njegovoj sposobnosti da pruži oproštaj.

Nije uvek priznaćete lako biti – velika ličnost. Ponekad je težina onoga što treba da oprostimo i zaboravimo jednostavno prevelika. Ponekad je sećanje na datu bol i nepravdu vrlo živo da bi moglo biti prepušteno zaboravu. A opet, čini se da pojedincima to nekako lakše ide od ruke. Čini se kao da njihovo meko srce ima razumevanja za nepromišljenost drugih i njihove ishitrene namere. Ako pitate zvezde, reći će vam da su dva znaka u horoskopu posebno sklona opraštanju. Koji su to znaci, otkrivamo vam u redovima koji slede.

BLIZANCI

Ove male hodajuće enciklopedije očajnički žele da razumeju svet oko sebe, kao i ljude u njemu. Mnogo je toga što u toku dana zaokuplja pažnju jednog Blizanca. Dok u jednom momentu opsesivno istražuju svemir i mogućnost preseljenja na drugu planetu, već u drugom razmišljaju o gradnji kućice kraj reke na kraju sela. Ako ne mogu da ostanu dosledni jednoj temi, kako da očekujete da ostanu dosledni ljutnji. Što je zapravo dobra stvar, jer Blizanac nije zatrovan negativnošću poput onih znakova koji se grčeviti drže ljutnje. Takođe meko srce Blizanca veruje u dobro u ljudima i u to da oni mogu da se promene na bolje.

OVAN

Ovaj nebeski igrač se poput šibice brzo rasplamsa ali i brzo sagori. Ovan se ne suzdržava kada treba izaziti svoj bes i šok, jer pod vladavinom Marsa ovo je znak koji vode instinkt i snažna volja. Ovan će vas bez problema pitati zašto mu niste uzvratili poruku, kada je video da ste je pročitali, ili zašto ste njegovu jaknu pozajmili bez pitanja. On nema problem sa direktnošću i na taj način prazni svoje biće. Izneće pred vas sva svoja trenutna osećanja i neće se baviti skrivanjem nezadovoljstva. Budući da ima jasno zacrtane ciljeve, Ovan se ne osvrće i ne gleda iza sebe.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group