Dva znaka u Zodijaku koja dosežu svoj vrhunac u 30-tim godinama

Kada zaokružite broj svojih godina na famoznih 30, to u početku zna da bude zastrašujuće.

Nekoliko sekundi zapravo nakon što ugasite svećice na torti (da, svih 30!), shvatate da se osećate kao – milion dolara. Niste više dete, a niste ni dovoljno stari da vas prozivaju – usedelicom. Hmm, zapravo sa 30 godina ste na vrhuncu svoje slave. Iako su godine samo broj, i važnije od toga je zapravo kako se osećamo i kako ih nosimo, one mogu mnogo toga da otkriju o nekom. Dok su pojedinci imali svojih 5 minuta u srednjoj školi, za dva znaka u Zodijaku zlatno doba počinje sa 30 godina. Koji su to znaci otkrivamo vam u redovima koji slede.

VODOLIJA

Ekscentrična Vodolija teško da je mogla da pronađe svoje mesto u ekipu – kul klinaca u srednjoj školi. Međutim upravo zbog svog neverovatnog duha i pronicljivosti ona doživljava svoj procvat u 30-tim godinama. Njen neobičan osećaj za stil verovatno ju je izdvajao po strani u školi, ali su baš zbog njega sve oči usmerene u njenom pravcu kada moćno stupi na scenu sa svojih 30 godina. Vodolija u 30-tim je neko ko će sa izuzetnom gracioznošću da nosi najobičnije farmerke i majicu i ko će postaviti najviše standarde svima oko sebe. Kada je sretnu prijatelji iz srednje škole Vodolija će za njih biti neprepoznatljiva.

JARAC

Ambiciozni Jarac u srednjoj školi bio je neko ko se bavio svim mogućim vannastavnim aktivnostima. Od kapitena odbojkaške reprezentacije, preko predsednika kluba čitalaca do učesnika na takmičenjima iz svih najtežih predmeta. Samim tim njegov socijalni život je vrlo verovatno kaskao iliti stagnirao. Međutim sa 30 godina Jarac konačno shvata kako da napravi ravnotežu u svom životu, onu između posla i užitka. Iako je neumoljiv radoholičar, Jarac je neko ko će se lako dokopati rukovodeće pozicije i sa nje ubirati plodove svog rada na egzotičnim lokacijama.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group