Horoskop - Zodijak

Dva znaka u Zodijaku koja će definitivno razmaziti svoju decu

Biti roditelj je definitivno najteža uloga od svih.

U isto vreme trudite se da budete toliko stvari – i prijatelj svom detetu, i njegov uzor, motivacija, i onaj koji postavlja granice. Ponekad ni sami više ne znamo šta smo i šta radimo, sa ciljem da od svoje dece napravimo jednog dana – dobre ljude. Za nekog je roditeljstvo ispravljanje svega onog što smatraju svojim lošim stranama. S druge strane ima i onih roditelja koji nastoje da svojoj deci dozvole sve ono što je nekad njima samima bilo zabranjeno. U koju grupu roditelja spadate, određuje mnogo vaš znak u Zodijaku. Ovom prilikom otkrivamo vam koji će to znaci definitivno razmaziti svoju decu.

RIBE

Ribe su poznate po tome da uvek na nekoj skrivenoj lokaciji u stanu imaju zalihe slatkiša za svoju ali i decu svojih prijatelja. Osetljive po prirodi, Ribe su te koje nastoje da svojoj decu pruže ceo svet na dlanu. Nesebične i darežljive Ribe su te koje će raditi i dva posla samo sa svojoj deci obezbede najbolje uslove za život i školovanje. Kada je reč o dečijim rođendanima, kada jedna Riba organizuje rođendansku žurku, to je događaj za pamćenje. Ništa nije previše ni skupo ni nemoguće kada je u pitanju ispunjenje želja malih – ribica. Takođe Ribe su one koje deca smatraju “kul roditeljima”, sa kojima žele kao tinejdžeri da provode vreme.

OVAN

Kao prvi znak Zodijaka, Ovan večno ostaje u srcu mlad i u kontaktu sa svojim unutrašnjim detetom. Kada dobiiju svoju decu, Ovnovi su pronašli ekipu za druženje. Ovan svakim svojim nastupom želi da oduševi svoje dete i pokaže mu da je i on još uvek dete. Često pretera u ovim svojim namerama, jer neretko ide i preko svojih mogućnosti. Dete jednog Ovna lako ćete uočiti sa velike udaljenosti, jer će nositi dizajnersku garderobu i imati pink boju kose. Reč “ne” jednostavno se ne nalazi u rečniku Ovna kada treba da postavi granice svom detetu.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group