Dva najtvrdoglavija znaka u Zodijaku

Postoji nekoliko vrsta tvrdoglavih osoba.

Oni koji su tvrdoglavi bez većeg povoda – koji zapravo samo žele da budu smatrani vrlo doslednim svom mišljenju. Oni koji kao da ne mogu sebe da nateraju da odustanu od zacrtanih ciljeva, koliko god ih to koštalo pri tom. A ima i onih koji su tvrdoglavi samo kada je zaista važno. U svakom do nas je prisutna određena doza tvrdoglavosti; ona koja nas navodi da se borimo za sebe, i često protiv sebe. Sa astrološkog stanovišta dva su znaka definitivno pobednicu u bici za tvrdoglavost. Pogađate verovatno o kome je reč, niko drugi do dve najveće "rogonje" Zodijaka.

BIK

Bik je znak koji obožava sve čulne stimulanse. Dugačka plejlista, knjiga od 800 stranica i sveže pečeni kolači su njegov vid savršenog trenutka. Ovaj zemljani znak je sklon tome da igra na sigurno i rukuje sa onim što mu je poznato. Kada se sprijateljite sa jednim Bikom, ono što od njega možete da očekuje je zapravo očekivano. Ako svakog petka veče gladate zajedno filmove do jutra, Biku uopšte ne pada na pamet da menja ovakve planove. Ako su rešeni da svoj plan sprovedu u delo, tako će i biti. Bik je nažalost često rob svojih navika i planova koje ima za budućnost budući da vrlo teško može da vidi širu sliku i uvaži tuđe mišljenje. Potrebno je mnogo istrajnosti da navedete jednog tvrdoglavog Bika da promeni mesto na kom letuje decenijama, piće koje naručuje u klubu i sl.

JARAC

Ako postoji neko ko je tvrdoglaviji od Bika onda je to definitivno Jarac. Ovaj rogonja život doživljava kao strmu planinu uz koju se vrlo odlučno i postepeno penje. Nikad ni jedan Jarac neće odustati od onog što je sebi zacrtao, koliko god teško, zamorno i neizvodivo izgledalo. Često Jarčevi postavljaju sebi nemoguće visoke standarde, pri čemu im tvrdoglavost ne dozvljava da ih – puste niz vodu. Radni, vredni i istrajni, oni u svom tvrdoglavnom ponašanju ne vide ništa loše. Jarčevi nisu osobe koje polažu velike nade u druge ljude niti se za bitne stvari u svom životu oslanjaju na njih. Oni znaju da su tvorci svoje sudbine i niko ih ne može uveriti u suprotno.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group