Darovi iz Univerzuma 2022: Jupiter ulazi u Ribe i spaja se sa Neptunom prvi put posle 166 godina!

Najvažniji astrološki događaj nove godine! Ne propustite svoju šansu!

Nova 2022. godina će nesumnjivo biti posebna, jer 30. decembra Jupiter – planeta sreće i bogatstva – ulazi u znak Riba i spaja se sa Neptunom. U astrologiji simbolizuje fantastične slučajnosti okolnosti, fantaziju, psihologiju, umetnost, a Jupiter obično povećava kvalitete planete sa kojom se povezuje. Inače, poslednji put su se sreli u znaku Riba 1856. godine, a u toj konjukciji rođeni su genijalci kao što su Sigmund Frojd, Nikola Tesla, Mihail Vrubel i Bernard Šo. Možemo sa sigurnošću reći da će deca rođena 2022. godine imati ozbiljan uticaj na naš vek.

Generalno, konjunkcija ovih planeta u Ribama smatra se velikim uspehom, pošto su i Jupiter i Neptun vladari ovog znaka. A kada je planeta u svom „domu“, ona skladno i lako ostvaruje svoj pozitivni potencijal. U slučaju Jupitera, to su pravi darovi Univerzuma, koji će biti pripremljeni za apsolutno svaki znak, jer se astrološki ova planeta smatra simbolom Deda Mraza. Sreća može doći do vas odakle niste ni zamislili. Da Univerzum ne bi pogrešio sa poklonima, ne zaboravite 31. decembra da napišete parče papira sa željom, da zapalite, a zatim popijete pepeo sa šampanjcem - tako mali magični ritual sigurno će pustiti sreću u vaš život.

U galeriji otkrijte šta vas očekuje prema vašem horoskopskom znaku.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group