Horoskop - Zodijak

Blizanci, Vaga, Vodolija – majstori komunikacije

Blizanci, Vaga, Vodolija – takozvani vazdušni trio zodijaka koji s pravom nosi epitet majstora komunikacije.

Vazdušni znaci se pozivaju u pomoć onda kada nam zafali reči, jer upravo oni imaju uvek (još) jednu više. Inventivni, originalni, i nadasve mudri, spremni da pomognu oko svakog mozganja, da reše svaku jednačinu, pokažu zube svakoj dilemi.

Blizanci su nadaleko poznati kao odlični sagovornici i slobodno možemo reći da ovi ljudi predstavljaju alfa i omegu svake informacije. Oni prosto žude za svim mogućim saznanjima – bilo da se radi o najnovijem traču komšinice iz drugog ulaza, ili o najnovijim vestima iz oblasti kvantne fizike, svaka vest je dobrodošla! Šarmantni, veseli, brzi i pronicljivi, Blizanci su u stanju da vas upravo svojim nonšalantnim izborom reči ubede da učinite bilo šta a razgovor sa njima može da traje satima. I da, oni se najčešće razumeju u sve oblasti života, pa zato ne treba da čudi što tako veselo skakuću sa teme na temu. Jedno je sigurno, bilo da se radi o životu i smrti, poslu, putovanjima, finansijama ili vam jednostavno samo fali recept onog divnog voćnog kolača baka Mare koji ste zaboravili da zapišete – ne brinite! Vaša drugarica Blizanac verovatno nestrpljivo čeka vaš poziv, a možda je u međuvremenu nazvala i baka Maru...

Vaga će, za raziku od Blizanaca koji oko sebe emituju mladalačku i hiperaktivnu energiju, uvek nastojati da deluje graciozno, ljupko, elegantno, čak i kada je o komunikaciji reč. O da, ne smemo zaboraviti i glavnu reč – pristojnost! Ako Vage nešto ne podnose onda su to bahatost, uvrede, psovke. One se najsigurnije osećaju u udobnoj atmosferi gde se komunikacija odvija “po planu”, gde svaki sagovornik ima svojih pet minuta, i gde se jednostavno oseća balans u vazduhu. Osim što vole da lepo izgledaju, Vage vole i lepo da pričaju, a kako se radi o kardinalnom znaku koji se ne libi da započinje stvari – upravo su one glavni inicijatori razgovora na onim dosadnim, uštogljenim zabavama gde je potrebno malo opustiti atmosferu.

Vodolije su možda na začelju ove vazdušne kolone, ali zato one važe za najinteresantnije (sa)govornike i to najčešće zbog svoje sposobnosti da istovremeno deluju ljubazno, maksimalno prijateljski nastrojeno i srdačno a opet tako daleko i distancirano. Kako je ovo moguće, zapitaćete se? Pa, izgleda da je Vodolijama zaista najbitnije da razum odvoje od srca i ne dopuste svojim emocijama da vode glavnu reč, bar ne u svakodnevnim situacijama. Zaista, šta će vam emocije na poslu? Hm, možda Vodolije i nisu tako lude na kraju krajeva. Ipak, imajte u vodu da pričamo o fiksnom, postojanom znaku, pa se tako nemojte čuditi ukoliko je baš neka vaša Vodolija majstor tvrdoglavosti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group