Astrološka prognoza za septembar 2021. za sve znake zodijaka

Reći ćemo vam šta će obeležiti prvi mesec jeseni za predstavnike svakog znaka Zodijaka.

Septembar 2021. je savršen mesec za nastavak vašeg starog posla. Postupajući u ovom pravcu, možete računati na prave uspehe. Ali, ono na šta definitivno treba zaboraviti su planovi za pokretanje bilo kakvog važnog i novog posla. Malo je verovatno da će biti propraćeni uspehom. U najmanju ruku ćete biti razočarani rezultatom.

Važan uslov za uspeh sada je ušteda energije. Ne odustajte od svake prilike da se opustite i dobijete prijatne emocije. 

Bolje je još ne razmišljati o intenzivnim aktivnostima. Sada je korisno učiniti nešto jednostavno, poznato, razumljivo - ne izmišljajte sebi nove probleme i zadatke.

Venera ulazi u Škorpiju 10. septembra. Venera u Škorpiji dovodi do dva naizgled kontradiktorna oblika raspoloženja. S jedne strane, ljude počinju privlačiti različita telesna zadovoljstva - žele da budu slobodniji i oslobođeni u romantičnoj sferi. Ovo je vreme težnje ka komunikaciji bez obaveza - pre svega, naravno, intimnoj komunikaciji, ali čak ni jednostavna romansa neće izbeći takva raspoloženja. Važno je biti oprezan s novcem kako ga ne biste potrošili na razna beskorisna zadovoljstva. S druge strane, Venera u Škorpiji naginje duhovnom razumevanju. Ovo je dobro vreme za ezoterijske prakse i duhovni samorazvoj. Napori uloženi u ovom pravcu neće biti uzaludni.

Mars ulazi u Vagu 15. septembra. Mars u Vagi će stvoriti energetski disbalans. Ovo je vreme kada je prilično teško predvideti ponašanje ljudi, što znači da se sada ne treba oslanjati na njih. Mnogi od nas će biti skloni impulsivnom ponašanju. Raditi prvo, a govoriti kasnije - ovo će biti standardno ponašanje za mnoge. S tim u vezi, od 15. septembra korisno je da osoba postavlja zahteve svojoj svesti. Češće gledajte sebe izvana da biste razumeli šta predstavljate spolja za druge ljude. Pažnja prema rečima, postupcima, pa čak i mislima izbeći će brojne neprijatne radnje.

Jesenja ravnodnevnica, Sunce ulazi u Vagu 22. septembra. Sunce pojačava ravnotežne sile u prirodi, zbog čega svaka radnja dobija povratak. Tokom ovog perioda, korisno je učiniti pozitivna dela kako bi vas univerzum nagradio. Bilo kakvo zlo, destruktivno ponašanje, pokušaji nanošenja emocionalne ili fizičke patnje nekome naknadno će biti kažnjeni balansirajućim snagama.

Šta vas očekuje prema vašem horoskopskom znaku u septembru otkrijte u galeriji fotografija.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group