Astrološka prognoza za maj za sve znake Zodijaka

Poslednji mesec proleća obećava mnogo iznenađenja i zanimljivih događaja.

Maj će biti mesec samootkrivanja i postavljanja prioriteta, počevši od ulaska Venere u impulsivnog Ovna 2. maja.

Planeta samopoštovanja i naklonosti će vas podstaći da započnete nove romantične poteze i praktikujete ljubav prvo prema sebi. Preispitivanje ideja u koje ste ranije bili sigurni moglo bi da vam naruši samopouzdanje 10. maja, kada analitički Merkur počinje retrogradno u Blizancima. Međutim, osećaćete se inspirisanim da manje razmišljate i delujete više kada Jupiter uđe u Ovna istog dana, dajući vam osećaj snage da privučete pozitivne ishode kroz veru u sebe.

Pripremite se za 16. maj, kada dolazi do dramatičnog potpunog pomračenja Meseca u Škorpiji — destabilizujući pun mesec. Svi sastanci, poznanstva, događaji koji će se desiti u vašem životu u ovom trenutku biće sudbonosni. Ne preporučuje se da se u ovom periodu venčate, započnete novi projekat, započnete posao, operišete se ili promenite mesto stanovanja. Ovaj period će se dotaknuti sledećih pitanja: finansija, povećanja prihoda, imovine, kreditiranja, oporezivanja, rizika u poslovanju, zdravlja, ulaganja u sebe i svoj razvoj, potrebe za spoljašnjom promenom, pa čak i neobičnih hobija i razvoja sposobnosti.  Dva dana pre i posle pomračenja, bolje je uopšte ništa ne planirati. Izbegavajte sve važne aktivnosti tokom ovog perioda (pre svega operacije). Takođe, ovo nije najbolje vreme za rešavanje materijalnih pitanja, ali ovaj period je pogodan za pronalaženje svoje sudbine ili samospoznaju.

Pripremite se za sezonu Blizanaca 20. maja tako što ćete probuditi svog unutrašnjeg društvenog leptira. Merkur, planeta razmišljanja i komunikacije, ponovo će ući u Bika 22. maja tokom svog retro kretanja. Očekujte kašnjenja prilikom donošenja odluka ili čekajte da drugi to učine. Kada nezavisni i samopouzdani Mars zavlada u svom vladajućem znaku, Ovnu, 24. maja, on će vam konačno vratiti motivaciju, ispuniti vas energijom i željom za aktivnošću.

28. maja možete razmisliti o podizanju vašeg partnerstva na viši nivo kada Venera pređe u prizemljenog i stabilnog Bika. Prepustite se ritualima brige o sebi i radite na izgradnji poverenja i sigurnosti sa ljudima do kojih vam je stalo. Sa živahnim mladim mesecom u Blizancima koji se dešava 30. maja, očekujte da ćete se osećati uzbuđeno zbog svoje budućnosti. Postavite nameru da budete verni sebi tako što ćete biti iskreni u pogledu svojih želja, potreba i prioriteta.

Maj je mesec transformacija i promena koje diktira vreme. Najrazumnija odluka bi bila da svoje vreme i energiju usmerite na upoznavanje sebe i jačanje tela. Više se odmarajte, bavite se sportom, nađite vremena da otkrijete svoj potencijal. Nažalost, rešenje materijalnih pitanja u maju možda neće doneti željeni rezultat i čak negativno uticati na vaše finansijsko blagostanje u budućnosti.

Šta vas očekuje ovog meseca na osnovu vašeg horoskopskog znaka otkrijte u galeriji fotografija.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group