Astrološka prognoza za jul 2022. za svaki znak Zodijaka

U godini Crnog tigra, jul je period kada će većina znakova Zodijaka morati da se okrenu materijalnim stvarima. Aktivni Mars se kreće iz Ovna u Bika, a on se fokusira na prihode, kućne poslove i rešavanje materijalnih pitanja.

Na profesionalnom planu, većina znakova zodijaka će doživeti lagano zatišje. Preporučljivo je odbiti zaključivanje ugovora i razgovarati o svojim planovima sa kolegama. Povoljno je baviti se obukom, usavršavanjem, kreativnošću ili čitanjem stručne literature.

U julu će neki predstavnici zodijačkog kruga poželeti promene u ličnom životu. Neko će konačno odlučiti da zasnuje porodicu i ozvaniči vezu sa partnerom, a neko će, naprotiv, odlučiti da prekine vezu, pa čak i da se razvede. Kada se radi o vezama koje će potencijalno započeti u julu ove godine, postoji velika verovatnoća da će se nastaviti i razviti u nešto ozbiljno u narednom periodu.

Što se zdravlja tiče, većina tipičnih predstavnika Zodijaka neće osetiti velike promene u svom stanju. Ne očekuju se nagli padovi i porasti energije, jedino o čemu treba da brinete je trovanje hranom. Posebno je važno da predstavnici elemenata Vazduha i Vode obrate pažnju na probleme sa svojim rođacima, decom i roditeljima. Ovo će ojačati porodične veze i učiniti ih skladnijim.

U galeriji otkrijte šta su vam zvezde pripremile za jul prema vašem znaku Zodijaka:

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group