Astrološka prognoza za avgust 2022. za svaki znak Zodijaka

Otkrijte kakva je iznenađenja avgust pripremio predstavnicima svakog horoskopskog znaka.

Prva dekada avgusta biće relativno mirna i prosperitetna. Upravo u ovo vreme poželjno je pripremiti se za predstojeće disharmonične astrološke tendencije druge i treće dekade meseca. Povećanje napetih aspekata između planeta dovešće do nestabilnosti društvenih veza, smanjenja poslovne aktivnosti i povećanja sukoba u odnosima.

Venera će napustiti svoj mirni položaj u Raku, a Mars će ući u nestabilne Blizance, Saturn će biti u opoziciji sa Suncem, jačajući beskompromisnost, pa čak i surovost nekih predstavnika zodijačkog kruga, posebno političara, biznismena i lidera raznih nivoa.

Venera, prelazeći u znak Lava, pogoršaće sjaj osećanja, želju za udovoljavanjem, teatralnost u odnosima, kao i sebičnost i aroganciju. Zemljani znaci (Bik, Devica i Jarac) će ovde najmanje patiti, jer su najmanje skloni emocionalnim promenama. Podsticanje susreta sa starim prijateljima, obnavljanje odnosa sa onima sa kojima su kontakti davno prekinuti, pokloni voljenih - sve to će im doneti Venera u avgustu.

Profesionalna sfera će zadovoljiti one predstavnike Zodijaka koji mogu zadržati hladan um i uzdržati se od uticaja nestabilnog Marsa. Izuzetak su oni koji su povezani sa kreativnim profesijama. Ovde, naprotiv, svetla i snažna emocionalna energija uložena u vaše radove pomoći će vam da savršeno shvatite sebe i dobijete pohvale od drugih.

Malo je verovatno da će finansijski sektor biti obeležen stabilnošću u avgustu. Glavno iskušenje za skoro sve vatrene znakove je spontano trošenje. Avgust može poremetiti monetarnu ravnotežu Lavova, Ovna i Strelca. Neophodno je biti što pragmatičniji i unapred planirati sve nabavke. To važi i za vazdušne znakove (Blizanci, Vaga i Vodolija), ali u manjoj meri.

Avgust je tradicionalno težak mesec za skoro sve horoskopske znake. Sunce je u znaku svog sedišta – u Lavu, pokazujući sve svoje vatrene kvalitete u punoj snazi. I to ne znači samo toplina, sjaj i svetlost, već i plamen koji gori.

Šta vas očekuje na osnovu vašeg horoskopskog znaka u avgustu saznajte u galeriji fotografija.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group