Horoskop - Zodijak

6 stvari koje treba da znate o osobi u znaku Device

Ukoliko vam se sviđa osoba koja je rođena u znaku Device, evo šta je potrebno da znate pre upoznavanja...

Priznajte da ste proverili da li je njegov horoskopski znak kompatibilan sa vašim kada ste saznali kada je rođen... Ne morate se toga stideti jer mnogi od nas to vole da rade, najviše iz znatiželje i zabave. Čak i da ne verujete previše u horoskop, zabavno je pročitati da li je njegov znak dobar za vas, kakav mu je karakter i ostale slične činjenice. 

Pa, ako je vaša simpatija rođena u znaku Device, ovo su šest "glavnih" stvari koje treba da znate o njima:

1. Veliki su analitičari

Device su poznate po tome što vole da filozofiraju i da analiziraju sve i svašta. Pre nego što nešto kažu ili urade, prvo će dobro razmisliti, analizirajući svaki detaljda bi utvrdili da je sve korektno i na mestu. To važi za sve, pa čak i postavljanje statusa na nekoj društvenoj mreži. Zato je za uspešnu vezu sa Devicom potrebno mnogo strpljenja.

2. Praktične su

Trošenje cele plate na ekstravagantnu večeru ili poklon nikako neće zadiviti osobu rođenu pod znakon Device, tako da trošenje para na njih nikako ne dolazi u obzir. Umesto toga, dovoljno je da im poklonite nešto romantično i jedinstveno, poput napravljenog piknika ili poklona koji ste sami napravili.

3. Velike su čistunice

Dobra higijena i čistoća su veoma bitne za Device. Ako želite da je dovedete prvi put u vaš dom, potrebno je da sve budete uglancano i potpuno sređeno da biste ih impresionirali.

4. Ne očekujte spontanost

Kako su veliki analitičari, Device vole da saznaju sve detalje i činjenice o nor. mestu na koje idete ili o društvu sa kojim ćete ih upoznati. Mada, slobodno možete isplanirati spontano putovanje (ako se tako može nazvati), ali očekujte da će vaš partner Devica uveliko sve pripremiti unapred i pretražiti sva mesta na koje možete da odete i posetite.

5. Lojalni su

Iako je potrebno dosta vremena da zadobijete njihovo poverenje, jednom kada ga dobijete, biće vam verni sve vreme. Sa druge strane, ako ga izgubite - nema povratka.

6. Nisu baš konzervativni

Iako nevinost odlikuje njihov znak, Device spadaju u osobe koje su vrlo strastvene. Možda će na početku biti rezervisane, ali treba da znate da je seksualnost za njih veoma bitna. Jednom kada zadobijete poverenje i stvorite povezanost videćete kakvi zavodnici mogu da budu.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group