Upoznajte 6 najnesigurnijih horoskopskih znakova

Nesigurnost je osećaj neizvesnosti, nedostatka poverenja ili stalni osećaj anksioznosti i brige. 

Većina nas je u nekom trenutku iskusila nesigurnost u životu. Možda ste to osetili kada su vaši roditelji pohvalili vašeg brata ili sestru da je bolji u školi od vas ili ste se osećali nesigurno kada ste videli svog partnera kako flertuje sa lepom mladom devojkom na zabavi. Nesigurnost se rađa kada nismo sigurni u sebe ili nam nedostaje samopouzdanje. Može se manifestovati kao posesivnost, ljubomora i sumnja u sebe, a čini se da su neki horoskopski znaci nesigurniji od drugih. 

Nastavite sa čitanjem da biste saznali ko su 6 najnesigurnijih horoskopskih znakova Zodijaka. 

Blizanci

Blizanci su, zbog svoje dvojne prirode, jedan od najneodlučnijih znakova zodijaka. Dvostrukost Blizanaca znači da mogu biti veoma samouvereni ili duboko nesigurni, u zavisnosti od njihovog raspoloženja. Međutim, nesigurni ili ne, uvek će imati osmeh na licu.

Bik

Bez sumnje, Bik je znak koji se najviše plaši promena. I vrlo često, kada se suoče sa nečim neobičnim, njihovi strahovi mogu izazvati mnogo razmišljanja o tome da li su doneli pravu odluku. Bik je najnesigurniji u stvarima koje se tiču srca. Ima duboku želju da bude voljen i cenjen zbog onoga što daje, ali u trenutku kada otkrije i najmanji nagoveštaj izdaje od strane partnera, njegova inače praktična i prizemna priroda nestaje.

Ribe

Verovatno nije iznenađenje što je ovaj osetljiv i emotivan znak zaslužio mesto na listi najnesigurnijih znakova. Pod vladavinom Neptuna, planete iluzije i bekstva, Ribe imaju tendenciju da provode mnogo vremena maštajući, a kada stvarnost postane okrutna, skloni su da pobegnu u svet fantazije. Kao i u slučaju Bika, nesigurnost Riba takođe može doći do izražaja u njihovim odnosima. Ovaj romantični znak žudi za ljubavlju drugih, pa ih svako odbijanje nepopravljivo povređuje i hrani njihovu nesigurnost da nisu vredni ljubavi.  

Vaga

Kao znak koji predstavlja ravnotežu i diplomatiju, Vaga parira Blizancima po svojoj neodlučnosti. Sve što žele je mir, harmonija, ljubav i pravda, ali se uvek plaše da ugroze bilo koju od ovih dragocenih osobina. Ova stalna, unutrašnja bitka oko toga šta je „ispravno“ izaziva mnoge nesigurnosti.

Devica

Ako postoji jedan znak koji brine o svemu, to je definitivno Devica. Vole da imaju potpunu kontrolu nad svojim životom i mogu biti prilično nesigurne u pogledu ideje da izgube tu kontrolu na ovaj ili onaj način. Vođene svojim perfekcionizmom, Device se plaše kritike i često na kraju budu sebi najoštriji sudija. Njihovi nerealno visoki standardi bi naježili čak i najpouzdanije znakove Zodijaka. Sa beskrajnom listom obaveza, ovaj znak će se uvek osećati kao da negde ne uspeva, bez obzira koliko je zaista postigao. Međutim, Device verovatno najbolje skrivaju svoju nesigurnost. Spolja izgledaju hladno i sabrano, dok se iznutra bore sa svim vrstama mentalnih napada.

Rak

Kao i Ribe, Rak je veoma emotivan vodeni znak. Na mnogo načina, ovo je dobra stvar. Međutim, to takođe znači da su često više zabrinuti za osećanja drugih ljudi nego za svoja. Ovaj nedostatak autonomije i lične moći može učiniti da Rak izgleda slabo, ranjivo i neverovatno nesigurno. Ne pomažu ni njegova preosetljivost i ćudljivost. Sve ove konfliktne sumnje u sebe čine ovaj znak neverovatno nesigurnim.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group