5 horoskopskih znakova koji imaju najveće šanse za veliko bogatstvo

Predstavljamo vam petoro veličanstvenih - horoskopske znake koji imaju najviše šanse da postanu bogati u budućnosti.

Možete tvrditi da bilo koji znak ili bilo ko može da se obogati kroz nasledstvo ili dobitak na lutriji. Međutim, kada su u pitanju horoskopski znaci koji se nalaze na našoj listi - nema nikakvog čarobnog štapića, bogatog rođaka ili dobitka na lotou. Govorimo o bogatstvu koje se stiče kroz naporan rad, strpljenje i posvećenost.

Govorimo o milionerima, pa čak i milijarderima koji su sve što imaju sami napravili bez pomoći svojih već bogatih roditelja. Verujemo da sve ljude zanima tema o finansijama, a ovo je ujedno odlična prilika da saznamo šta astrologija ima da kaže o bogatstvu. Ovo su horoskopski znaci za koje postoji najveća verovatnoća da će postati bogati i uspešni upravo zbog svojih osobina i karakteristika.

Ukoliko se pitate koji to faktori doprinose uspehu ovih znakova, zanimljivo je da se čak tri zemljana znaka - Bik, Devica i Jarac - nalaze na listi. Kako je upravo zemlja element koji je direktno povezan sa bogatstvom i materijalnim uspehom, nije ni čudo što se i znaci koje smo odabrali sastoje upravo od elementa koji vlada pomenutom tematikom.

Drugi obrazac koji se može primetiti jeste da nijedan od znakova ovde ne pripada elementu vazduha. To je zato što je vazduh povezan sa komunikacijom i učenjem, ali ne i sa pitanjem zarade novca ili finansijskim uspehom. Uostalom, čuli ste verovatno onaj izraz "mnogo priče, malo akcije" - to je veliki razlog što na ovoj listi nema vazdušnih znakova.

Jedan iznenađujući kandidat na ovoj listi je možda Škorpija kao predstavnik vodenih znakova. Vodeni znaci baš i nisu previše poznati po upornosti, a ujedno su i prilično emotivni i orijentisani više na kućna dešavanja, pa bi za njih neka vrsta privatnog posla (a samim tim i direktna zarada od takvog "domaćeg" okruženja) bila najidealnija. 

Bilo kako bilo, u nastavku teksta otkrijte koji to horoskopski znaci imaju najveće šanse da postanu ultra-bogati tokom života, a sve zahvaljujući sopstvenim kvalitetima.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group