3 horoskopska znaka na koje će najviše uticati pun mesec u septembru

Astrološki gledano, u septembru je mnogo zbunjujućih događaja, a stvari će postati još komplikovanije zahvaljujući punom mesecu koji je ovog septembra u znaku snenih Riba.

Pun mesec 10. septembra, osvetljava naše najluđe snove, ali čak i sa svojim čistim namerama, ima potencijal da nas dovede do neke obmane. Za nekoliko horoskopskih znakova na koje najviše utiče pun mesec u septembru 2022., ova srećna lunacija podstiče ih da shvate granicu između činjenica i fikcije.

Prema astrolozima, ovu lunaciju nazivamo žetvenim mesecom jer je pun mesec najbliži jesenjoj ravnodnevici, koja počinje sezonu Vage 22. septembra. Ovo je glavna promenljiva energija dok marširamo u novu sezonu i sjajno vreme da zakopate ratne sekire, oslobodite se negativnosti i radujete se novom poglavlju.

Ali ne dozvolite da vas to zastraši – generalno, ova lunacija je odlično vreme da mirno sedite, resetujete se i sanjarite. U danima koji prethode punom mesecu, definitivno imamo neke frustrirajuće aspekte koji se odigravaju u kosmosu, ali ovaj pun mesec će ublažiti i umiriti svaku napetost ili teškoće.

Osetljiva energija Riba je samo deo lunarne prognoze. Retrogradni Merkur, koji ima tendenciju da se meša u našu dnevnu rutinu i pravi haos, stiže neposredno pre septembarskog punog meseca. Ova energija nas podstiče da usporimo, razmislimo i procenimo naše odnose umesto da preduzmemo akciju. Dakle, ako ste najviše pogođeni tokom ove lunacije, napravite pauzu. Svaki posao koji radite oko ovog punog meseca mora da bude zabavan i pod niskim pritiskom, inače vam se verovatno neće dopasti rezultat ako ulažete previše svesnog napora.

Nastavite da čitate i u galeriji saznajte da li ste jedan od horoskopskih znakova koji su najviše pogođeni punim mesecom u septembru 2022.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group