25 poznatih ličnosti koje su rođene u znaku Blizanaca

Sunce prolazi kroz horoskopski znak Blizanaca od 20. maja do 21. juna. Ovo doba godine zaključuje proleće i sprema nas da dočekamo dolazak leta!

Ljudi rođeni pod ovim znakom obično su duhoviti, inteligentni i radoznali o svetu oko sebe. Oni žude za spontanošću i novim horizontima i često su odlični u komunikaciji. Blizanci ne mogu predugo da sede na jednom mestu jer su motivisani da istražuju i uče o ljudima, konceptima, mestima i životu.

Kao prvi vazdušni znak, Blizanci imaju izuzetno intelektualni pogled na svet. Poznati su kao promenjivi znak, koji otkriva da su inherentno prilagodljivi, fleksibilni i lako prihvataju promene.

Pod vladavinom Merkura, oni su majstori u vezi i često vole putovanja. Oni napreduju u okruženjima sa brzim tempom! Samo se nemojte iznenaditi, jer u jednom trenutku ih možete videti kako se smeju, dok u sledećem možete upoznati njihovu drsku stranu!

U galeriji otkrijte listu poznatih Blizanaca!

« 23 24 25 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group