Dnevni horoskop 04.12.2022. - 05.12.2022.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

Jaku energiju koja je kod vas prisutna, iskoristite za akciju i mnogobrojna dešavanja, ne za nervozu. Odličan je momenat i za kraći put jer ćete se provesti dobro. Ne kvarite lepe momente sa voljenom osobom svojom povremenom nervozom.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Dan dobar za promene, za živost, za aktivnost, za to da se ne smirujete na jednom mestu. Pravi je trenutak za uživanje, za druženje, za aktivnosti i sa prijateljima ali i sa suprotnim polom. Jedino vam neće odgovarati da dan provedete kod kuće.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

Pravi je momenat da ugodite i sebi ali i onima koje volite. Partner i vi možete smisliti savršen plan – bilo da je u pitanju izlazak i provod, bilo potpuno opuštena nedelja kod kuće, posvećena samo vašem uživanju.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

Dan za društvo, za prijatelje, za voljenu osobu. Doduše, moguće je da će se vaši planovi u potpunosti istumbati, ali neće vam biti žao. Provešćete jednu kvalitetnu nedelju i napuniti baterije mnogobrojnim pozitivnim dešavanjima.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Danas ćete se nešto teže uskladiti sa prijateljima ili sa partnerom. Vi biste na jednu stranu, a oni imaju drugačije planove. Nemojte se nervirati, šteta je da ovako podsticajan dan provedete namrgođeni ili kroz rasprave sa onima koje volite.

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Pred vama se otvaraju mogućnosti za kraći put ili makar za izlet van grada. Ukoliko dođe takva vrsta poziva, obavezno prihvatite jer ćete se napuniti pozitivnom energijom i istinski uživati. Dobar momenat za kontakte sa suprotnim polom.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Ukoliko ste rešili da svoje vreme danas posvetite ukućanima i najbližima, sigurno je da će biti i dobrog raspoloženja i opuštenosti. Samo nemojte zaboraviti ukoliko ste dali obećanje članu porodice – očekivaće da ga danas i ispunite.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Dobar momenat da svoje vreme posvetite najpre partneru. Danas imate priliku da ostvarite dobar kontakt, da zajednički osmislite neke „akcije“ i lepo se provedete. Nemojte se nervirati ukoliko baš sve ne ide po vašim zamislima.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Danas ćete se truditi da izvrdate obaveze, ali malo je verovatno da ćete uspeti u tome. Ipak jedan deo dana morate posvetiti situacijama koje biste najradije izbegli. Dobar dan za one koji se bave privatnim poslom, mogućnost zarade.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Osećate veliki priliv energije i danas nemate nameru da budete statični i sedite kod kuće. Bacićete se u akciju punom parom – to vam je sada zaista i potrebno, da se rasteretite i zahtevnu sedmicu ostavite za sobom. Dobar dan i za provod, ali i za emotivne kontakte.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Danas sve ide trčeći, kroz žurbu i navrat nanos. Doduše, negde vam ova energija i prija jer vas podstiče da budete aktivni. Malo nervoze u familijarnim odnosima i sa članovima porodice. Ne morate vi baš uvek biti u pravu.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Danas želite da se okružite samo osobama koje vas istinski razumeju, prihvataju i vole. Zajedno sa njima možete osmisliti dobar plan i uživati u dešavanjima koja vam ovaj dan nudi. Lepi i podsticajni momenti sa voljenom osobom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group