Dnevni horoskop 01.04.2023. - 02.04.2023.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

Ne samo da danas imate mogućnosti da lako završite i sa redovnim, i sa nekim zaostalim obavezama, već vam je i raspoloženje odlično i širite pozitivnu atmosferu. Mogli biste da ostvarite komunikaciju sa nekim koga jako dugo niste čuli niti videli.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Energija današnjeg dana vam odgovara, jer vas pokreće, čini vas posvećenim i odgovornim. Bićete hladne glave u svim situacijama i lako ćete pronaći rešenje. Veliki emotivni podsticaj i potpuna usklađenost sa voljenom osobom.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

Danas ste dosta hladne glave I uspevate da smirite neke situacije u poslovnom segmentu. Dva puta merite, jednom secite – I to će se pokazati kao najbolji savet za vas. Odličan dan za emociju, bliskost I lepe trenutke sa voljenom osobom.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

Umećete na pravi način da pristupite zahtevnim saradnicima, jer ste dovoljno strpljivi i spremni na prilagođavanje. Osećate veliku privlačnost prema osobi koju ste skoro upoznali preko prijatelja. Jači kontakt i zanimljiva komunikacija.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Danas želite da svoju energiju trošite samo na ono što je vama bitno, pa ćete sve druge stvari potiskivati I gurati u drugi plan. Imaćete solidan I korektan odnos sa saradnicima. U odnosu sa voljenom osobom – vreme je da inicirate dešavanja.

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Praktični ste, racionalni – lako postižete dogovor i kompromis sa drugima. Mogućnost priliva novca, ali pre kroz dodatne nego redovne poslove. Danas možete na pravi način prići osobi koja vas privlači ili pak trezveno razgovarati sa voljenom osobom.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Danas će vam biti teže nego inače da funkcionišete. Par iscrpljujućih dana je ostavilo traga na vama, i sada bi vam najviše odgovaralo da se povučete i odmorite. U emotivnom segmentu – prijaće vam prisustvo voljene osobe.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Stoji da ste očekivali da se neke stvari pokrenu i promene, ali dešavanja tokom dana vas mogu iznenaditi brzinom i intenzitetom. Bićete više nego zadovoljni, I pored jakog tempa dešavanja. U emotivnom segmentu – odličan kontakt sa simpatijom.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Imate dovoljno podsticaja da se posvetite i nekim zahtevnijim obavezama, koje ste do sada odlagali. Jedna osoba vam vrlo jasno pokazuje koliko je zainteresovana za vas. Još uvek ne znate da li da tu napravite neki konkretniji potez.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Još jedan od dana koji može mnogo pomoći da se situacije u poslu dodatno pokrenu. Imate pravi pristup ka ljudima koji su vam poslovno bitni. Iznesite svoje predloge i mišljenja. U popodnevnim satima – mogućnost zanimljivog kontakta.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Energija ovog dana je podsticajna za vas, pa ćete biti spremni za velike akcije. Mnogo aktivnosti, mnogo kontakata – kao da se odjednom sve pokrenulo. Teško obuzdavate ono što osećate i svima je jasno da ste debelo zainteresovani za nekog.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Danas su sva partnerstva na dnevnom redu – bilo da su poslovna ili emotivna. Ne samo da ćete vi biti inicijator na ovim poljima, već će i druga strana takođe biti vrlo aktivna. Možete napraviti prave pomake u oba ova segmenta koja su vam bitna.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group