Dnevni horoskop 22.05.2022. - 23.05.2022.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

Mnogo toga biste vi da promenite danas, ali i sami shvatate da to nije moguće. Dovoljno je da svojim ponašanjem ulepšate trenutke osobama koje su vam drage. Posvetite jedan deo vremena i sebi i svom voljenom biću.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Kao da se sve namešta u vašu korist, dogovori idu lako a ljudi vam izlaze u susret. Bićete povremeno malo nervozni zbog voljene osobe, ali nemate razloga – ona svojim ponašanjem samo pokušava da bude zabavna i da vas nasmeje.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

Dan je odličan da ga podelite sa bliskim prijateljima. Možete voditi zanimljive razgovore, saznati značajne stvari, a u isto vreme pomoći jedni drugima što se neke vaše ili njihove problematike tiče. Uveče potražite mir u zagrljaju voljene osobe.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

Provešćete se dobro sa bliskim ljudima, ali i sa emotivnim partnerom. Ukoliko ste emotivno sami – postoji šansa da danas budete meta jednog ili čak više udvarača. Malo ćete se brinuti što ste potrošili više nego što ste planirali.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Zaista volite svoju familiju i drago vam je kada možete da se okupite i provedete lepe trenutke zajedno. Ipak, danas biste više voleli da taj porodični termin traje malo kraće da biste vi mogli da odlutate tamo gde ste planirali. Neko društvance čeka.

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Ovaj dan ste rešili da posvetite svojim prijateljima. Vidi se da će svaki momenat biti ispunjen i da ćete trčati sa jednog mesta na drugo, trudeći se da ispoštujete dogovore. Ne preskačite voljenu soobu, jako će vam zameriti ako je zanemarite.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Najlepše trenutke ovog dana želite da provedete sami, možda eventualno sa najboljom prijateljicom. Vreme je za sređivanje, za opuštanje, kupovinu. Isplanirali ste sve...samo nigde niste uglavili voljenu osobu. Nju ostavljamo za veče.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Tokom celog dana će vam dešavanja donositi odlično raspoloženje i mogućnost da ostvarite sve ono što ste isplanirali, naročito na emotivnom planu. Inicirajte dogovor, napravite plan, pogotovo ako izlazite sa simpatijom.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Dan ćete provesti u krugu najbližih. Iako ćete biti dosta raspoloženi, povremeno ćete u glavi analizirati dešavanja iz prethodne nedelje, razmišljajući šta je ono što niste uradili kako treba i da li ste mogli da postignete više. Opustite se..

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Jako vam je bitno da sve funkcioniše i da sve ono što ste isplanirali bude uspešno. Danas vam slede kontakti sa prijateljima, moguće je da ćete biti na nekom društvenom okupljanju ili izlasku. Opustite se i uživajte u svakom trenutku.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Vaše planove ćete verovatno samo vi uspeti da pohvatate, pošto ste na više strana obećali da ćete se pojaviti. Jedna osoba vas jako interesuje i svim silama ćete se truditi da je osvojite. Možete imati uspeha, samo se malo potrudite.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Emotivni planovi su ono što će okupirati vaš raspored. Odlično ste raspoloženi, u onom najboljem, duhovitom i poletnom izdanju i želite da to svoje raspoloženje dodatno uvećate sa voljenom osobom. Odlični trenuci su pred vama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group