Dnevni horoskop 25.05.2024. - 26.05.2024.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

Ako danas radite, više je nego dobar momenat da privedete kraju dogovore ili završite obaveze iz prethodnog perioda. U emotivnom delu stoji zadovoljstvo i dobra komunikacija sa voljenom osobom. Organizujte i neko okupljanje sa prijateljima.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Neka poslovna pitanja koja su vas opterećivala se mogu privesti kraju. Ne tovarite sebe obavezama, već pokušajte da jedan deo prebacite na kolege. Sa voljenom osobom danas možete ostvariti posebnu komunikaciju. Sve se može dogovoriti.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

Danas ste sigurni u sebe, vaša je komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima odmerena, ali i pokazujete veliku inicijativu. Odlično za dogovore svake vrste. U ovo ubrajam i emotivni deo, jer danas možete dogovoriti sastanak pa i otpočeti  nov emotivni odnos.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

Videćete vrlo brzo da nemate razloga za zabrinutost kada je odnos sa nekim od kolega u pitanju. Takođe, na lak način možete završiti svoje obaveze. Vrlo dobro raspoloženje i mogućnost da ostvarite nova poznanstva preko poslovnog ili segmenta prijatelja.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Ovaj dan iskoristite za dogovore, za donošenje bitnih odluka. Dovoljno ste smireni i stabilni i jasno možete sagledati sve. U emotivnom segmentu vam stoji mogućnost da upoznate nove osobe. U suštini – komunikacija sa suprotnim polom je odlična.

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Ako danas imate obaveza, dobro se pripremite za njih, jer nećete biti naročito raspoloženi za neke teškoće. Ovaj dan vam u suštini više odgovara za kontakte, za razgovore, za susrete, pa bi bilo bolje da se na tu stranu usmerite. Mogućnost pokretanja emotivnog odnosa.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Kontakti sa mlađim kolegama funkcionišu više nego dobro, dok ćete sa onim starijim teže komunicirati i nećete moći da pronađete zajednički jezik. Ipak, današnji dan je najbolji u emotivnom segmentu, i tu možete ostvariti sve ono što želite.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Svi poslovni dogovori idu dobro. Ne samo da vi imate prave argumente, već i osobe sa kojima dolazite u kontakt itekako žele da ostvare komunikaciju i saradnju sa vama. Ista je situacija i u emotivnom segmentu – dana će vas „tražiti“ više osoba...

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Neko će vam na lep način skrenuti pažnju i pomoći vam da uvidite da ste napravili grešku. Danas vam ljudi izlaze u susret po mnogim pitanjima i imate neke srećne okolnosti na svojoj strani. Želećete da što pre ostvarite kontakt sa osobom koja vam se dopada.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Sve vezano za posao i za dogovore danas funkcioniše baš po vašim željama. Nemojte čekati, nemojte odlagati za drugo vreme jer je sada pravi trenutak da se pokrenete. I u odnosu sa emotivnim partnerom možete pronaći zajednički jezik.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Danas nikako nemojte biti neaktivni. Vaša inicijativa je potrebna, šta više – neophodna u svim segmentima gde želite da postignete uspeh. Nema vremena za čekanje. Napravite prave poteze i ostvarite ono što hoćete.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Kontakti sa prijateljima, ali kroz poslovni segment donose vam veliko zadovoljstvo. Svesni ste da ste dobili čvrsta obećanja i da situacije idu u onom pravcu koji želite. I emotivno je ovo vrlo uspešan dan – konačno dolazi do susreta koji ste toliko želeli.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group