Dnevni horoskop 15.08.2022. - 16.08.2022.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

Ponedeljak vam donosi jaku energiju, želju za akcijom I sada možete uspešno pokrenuti pitanja dokumentacije, dogovora... Bićete impulsivniji nego inače, pa ne reagujte prebrzo u svojim poslovnim i emotivnim relacijama.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Moguće je da vas suviše opterećuje problematika oko dogovora sa važnim saradnicima. Ne brzajte u izjavama da ne biste pokvarili sebi šanse za uspeh. U odnosu sa voljenom osobom merite reči, možete je nehotice uvrediti ili povrediti.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

Dan donosi aktivnost, dobro raspoloženje i osećaj da vam okolnosti idu na ruku. Neke povoljne situacije će vas dodatno ubrzati. Intenzivno razmišljate o osobi koju ste upoznali preko prijatelja. Moguć je kontakt tokom dana.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

Kolega vam može izložiti plan, o kojem bi vredelo razmisliti. Pomalo ste impulsivni pa me ne bi iznenadilo da se odmah aktivirate po ovom pitanju. Kako dan bude odmicao, potreba za voljenom osobom će postajati sve jača.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Taman ste mislili da će vas neke poslovne okolnosti zakočiti danas, kad eto rešenja. Brzinski rešavate probleme sa dokumentacijom. U razgovoru sa voljenom osobom se ne istrčavajte i dva puta razmislite pre nego što nešto kažete.

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Dobili ste informacije koje su vam bile potrebne, daleko bolje od onoga što ste zamišljali ili čemu ste se nadali. Teško ćete prikrivati zadovoljstvo dešavanjima. Obaveze voljene osobe vas mogu sprečiti da provedete popodne zajedno.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Neko pokušava da vam « otvori oči » po jednom pitanju, ali vi ne želite da ga saslušate. Vaši su stavovi utvrđeni i nećete dozvoliti da vam ih drugi menjaju. Ukoliko je bilo lošijih momenata sa voljenom osobom, to se može ispraviti.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Ceo dan ćete provesti u jurnjavi i gužvi, ali na kraju nećete biti nezadovoljni onim što ste postigli. I pored usporavanja i kočnica, sve ste obavili uspešno. Osećate jaku potrebu da se pokrenete prema jednoj osobi, ali želite da sačekate njen potez.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Pred vama je more obaveza, ali dobro raspoloženje vas nosi. Potrebno je da pokrenete komunikaciju sa bitnim saradnikom, a ni sami ne znate šta ćete mu predložiti pa se malo oslanjate na sreću. Bolja komunikacija sa voljenom osobom.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Imate osećaj da nećete moći da isplivate iz ogromne količine obaveza. Iako sve na prvi pogled izgleda komplikovano, obavićete brže nego što mislite. Teško uspevate da se posvetite emotivnom partneru, premalo je vremena za sve.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Impulsivnost, kreativnost, dobre ideje i vrlo aktivan dan pred vama. Očekujte mnogobrojne aktivnosti, susrete I razgovore. Nervoza vas drma u poslu, ali i u odnosu sa voljenom osobom. Postoji jaka želja za susretom I razgovorom.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Oslonili ste se na nečija obećanja i nadate se da će ona biti ispoštovana. Postoje šanse da po ovom pitanju budete zadovoljni. Dobar je momenat za aktivnosti i u emotivnom segmentu. Ukoliko ste sami, onda se vidite sa prijateljima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group