Beauty - Parfemi

Zavodljivi NOIR parfem by GUESS

Senzualnost i samopouzdanje u bočici parfema.

Da, zaista je moguće uz novi GUESS parfem NOIR. U svetu lepote, nema ničeg individualnijeg od mirisa. Parfem koji nosite je onaj koji ostavlja prvi utisak, stvara raspoloženje i čini da budete zapamćeni zauvek ili zaboravljeni. Citrusi, cvetne note i začini, udružili su snage pri stvaranju novog opojnog Guess Seductive Noir parfema. Najnoviji parfem ovog brenda je ona vrsta mirisa koju uvek želite da osećate u svojoj blizini.

Čist ali i ujedno magnetno privlačan, Seductive Noir vam daje priliku da se uz njega osećate neverovatno seksi, što ga čini savršenim za romantične izlaske. Zapravo scenario je nebitan, bitno je da ste u društvu voljene osobe i da se ovaj parfem oseti na vašem vratu. Ako se još uvek dvoumite oko toga da li vam je potreban još jedan parfem, dopustite nam da vam zagolicamo maštu.

NOSTALGIČNO JE GLAMUROZAN

Krativni direktor Paul Marciano crpio je inspiraciju za ovaj parfem iz starog holivudskog glamura i filma, za estetiku mirisa. Elegantna i zavodljiva crna bočica parfema dizajnirana je sa dubokim naklonom Art Deco pravcu. Druge bočice parfema u vašem ormarići sigurno će biti ljubomorne na nju.

KOMBINACIJA SASTOJAKA U NJEMU IZVODI VELIČANSTVEN PLES

Zvodljivi Noir uravnotežuje oštru kiselost bergamota i žalfije sa suptilnom slatkoćom božura. Parfem nam takođe predstavlka opojni miris irisa i jasmina, pri čemu je osećaj baršunast umesto intenzivan poput cvetnog buketa. Za savršen završetak vanila zaokružuje priču. U igri je nekoliko nota koje sa lakoćom deluju kohezivno i skladno.

VRLO JE SEKSI

Iako se za mnoge parfeme može zakačiti epitet “seksi”, ovaj kao da je stvoren sa težnjom da probudi u vama tu skrivenu sezualnost i vatrenu krv. Ovaj parfem koristi svoje note sa velikim slovom “S”, kojim opisuje svaki svoj korak ka vama. Jasmin se vekovima smatra afrodizijakom i upravo on je korišćen za dodavanje dubine ovom perfemu. On vas ostavlja željnim dodatnih kapljica te romantične slatkoće.

INTENZIVNO JE DINAMIČAN

Ono što je posebno fascinantno u vezi ovog parfema je njegova dinamika. Od trenutka kad njegove kapi dotaknu vašu kožu, njegove note započinju vrlo ličnu putanju koja može da varira u zavisnosti od toga koliko ga dozirate, ali i od vašeg karaktera. Seductive Noir je parfem koji kao da menja svoj oblik u toku dana – ujutro deluje oštro i odvažno, tokom dana je nežan i senzualan, dok se kako noć pada na grad pretvara u magnetnu stihiju koja vam obećava savršen završetak dana.

Ž.J.

Izvor: Elle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group