Zavirili smo u torbu Kejt Mos i otkrili dva parfema od kojih se nikada ne razdvaja

Ne tako davno, Kejt Mos je odlučila da pokrene sopstveni wellness & beauty brend, Cosmoss, i tako uđe u poslovni svet lepote.

„Brend za negu kreiran za savremena životna putovanja – proslava svakog dana kakav jeste, sa svim njegovim nesavršenostima“, stoji u opisu videa koji je postavila na Instagram profilu brenda.

Ovog puta Kejt Mos nije oklevala da otvori svoju torbu, pokazujući nam stvari koje uvek ima sa sobom. Šta nikad ne nedostaje u njenoj torbi? Među mnogim sitnicama koje su joj neophodne u toku dana nalaze se i njena dva najomiljenija parfema.

Torba se otvara i zajedno sa toaletnom torbicom, naočarima za sunce, novčanikom, ključevima, suvim šamponom, notesom, Kejt Mos vadi dva parfema od kojih ne može da razdvoji. Prvo, potpuno novi Cosmoss Sacred Mist (sopstvenog brenda) koji prska po sebi, ali i gde god se nađe, kako bi se uverila da će „biti dobre vibracije i dobre energije“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmoss (@cosmoss)

Zatim, super osvežavajući, kultni Clarins miris Eau Dynamisante, koji je, između ostalih, nosila i njena mama. Parfem je prvi put objavljen 1987. godine. Jednako omiljen kod Francuskinja, Eau Dynamisante je miris koji možete nositi ceo dan. Kombinuje aromatičnu i lekovitu moć biljaka, po principima aromaterapije i fitoterapije. Jednim pokretom ova toaltna voda za negu koja se nalazi u maloj crvenoj bočici parfimiše, hidrira i neguje kožu.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group