Zašto je parfem za kosu neophodan dodatak vašoj beauty kolekciji

Plus: 10 predloga koje ćete sigurno voleti.

Parfem za kosu verovatno nije proizvod za koji mislite da vam je neophodan. Donekle vas razumemo. Zar "običan" parfem ne radi potpuno isti posao? Pa ipak, ne. U stvari, većina parfema ako se nanese na kosu može je isušiti i izazvati dehidraciju.

S druge strane, mirisi za kosu su specijalno formulisani da hidriraju, smanjuju kovrdžanje i dodaju sjaj, ostavljajući trajni miris na kosi. Takođe, održavaju kosu svežom i čistom, čak i nakon izlaganja raznim faktorima okoline kao što su zagađenje, dim i znoj. Oni mogu pomoći u neutralisanju bilo kakvih neprijatnih mirisa koji dolaze iz vaše kose i kože glave, što ih čini odličnim rešenjem za one koji se bore sa neprijatnim mirisom.

Parfemi za kosu su takođe odlična alternativa tradicionalnim parfemima jer su dizajnirani da budu lakši i suptilniji, što ih čini savršenim za svakodnevnu upotrebu.

Ukratko, oni su proizvodi koji obavljaju više zadataka i pametan način da osetite svoj omiljeni miris od glave do pete - bukvalno. Stoga ne čudi što mirisi za kosu postaju sve popularniji. Ako želite da dodate parfem za kosu u svoju rutinu nege, obavezno isprobajte jedan od mirisa za kosu koje smo izdvojili u galeriji fotografija.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group