Wonder - Parfem koji beleži vaše uspomene

Dobar parfem je poput dobre knjige. Njemu se iznova vraćamo, jer oživljava naše najlepše uspomene, inspiriše nas i podstiče da nikada ne odustajemo od svojih snova...

Mirisi su nezaboravni i podsticajni za sva naša čula, jer imaju tu posebnu moć da ožive sve one nezaboravne i lepe momente koje smo doživeli u prošlosti, a upravo je proleće idealan period da eksperimentišemo sa aromaterapijom.

Sa prirodom koja se budi, vreme je da i vi probudite svoja čula. Odaberite miris u kojem ćete uživati tokom divnih dana koji su pred vama. Možda je to miris lavande koji će oživeti najlepše uspomene sa romantičnog putovanja u Provansi, ili miris jasmina koji vas asocira na šetnju pored mora sa voljenom osobom? Pružite sebi dovoljno vremena da uživate u slikama koje se smenjuju pred vašim očima, poput starog albuma koji toliko volite da prelistavate. Možda se baš u jednom takvom trenutku pojavi želja za neke nove planove u budućnosti - moćna i jaka, baš kao i miris koji je uspeo da je oživi u samo jednom deliću sekunde.

A upravo je delić sekunde dovoljan da u vaše proleće unese onaj poseban, neponovljiv osećaj svežine o kome ste maštali cele zime. Avon zna da je novo godišnje doba ujedno i nova šansa da se u svakom od nas probudi nada i vera u ljubav, kao i u neku buduću romansu koja se u ovom trenutku čini tako dalekom i nedostižnom. Zato je, za sve one koji nikada ne odustaju od svojih snova, svojoj dobro poznatoj kolekciji „Today, Tomorrow, Always“ dodao još jedan moderan, romantični ženski parfem, pomalo zagonetnog naziva - Wonder. Uz malo sreće, esencija nerolijevih pupoljaka, kojom odiše ovaj parfem, u vaš život može uneti sve ono o čemu ste tako dugo maštali.

Napravljen od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, Avon parfem Wonder uspešno balansira između svežine koja dolazi direktno iz prirode i modernih nota koje oplemenjuju svaki vaš pokret. Miris novog parfema je uhvaćen iz svežih, ručno branih pupoljaka nerolija koji tek treba da procvetaju, a obogaćen je svetlucavim bergamotom i toplom kedrovinom, koja ostavlja svežinu i dugotrajnost mirisa na koži. Da je reč o jednom od najkvalitetnijih i najekskluzivnijih parfema iz pomenute kolekcije, govori nam i podatak da je glavni sastojak parfema – neroli - obeležen oznakom Orpur™ (čisto zlato). Ovo je ne samo dokaz da ćete na sebi u svakom trenutku imati miris izrađen od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, već i poziv da u proleće zakoračite odvažno i optimistično, svežih misli i još svežije kože.

Možda će vas upravo kap ovog parfema inspirisati da uskoro posetite mali italijanski grad Neroli i oživite legendu čuvene Anne Marie Orsini koja je bila zaljubljena u miris istoimenog cveta. Možda će vas vratiti u davna proleća, kada je miris nerolija ispunjavao vazduh ovog šarmantnog gradića, u period kada je ova lepotica destilacijom njegovih cvetova napravila esencijalno ulje za parfemisanje odeće, rukavica i toplih kupki. Magija nerolija je još tada izazivala potpunu pomamu lokalnog stanovništva koje nije moglo da odoli njegovom veličanstvenom mirisu, baš kao što i danas ova zavodljiva aroma ne prestaje da oduševljava svojom unikatnošću.

I zaista, mirisi su divan podsticaj da ponovo doživite nezaboravne trenutke, a neodoljivi parfem Wonder će kao magični sastojak začiniti i sve one nove uspomene, koje ćete pamtiti zauvek…

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group