Top 10 neodoljivih parfema sa notama jasmina

Zvezda parfimerije nastupa u delikatnim i opojnim kompozicijama...

Jasmin je možda najsenzualnija komponenta parfema, a poznat je po svojim afrodizijačkim i umirujućim svojstvima.

Njegovi beli cvetovi odišu delikatnim i istovremeno veoma dinamičnim mirisom, zbog čega ga nalazimo u kompozicijama mnogih popularnih parfema na tržištu, bilo kao bazu ili jednostavno kao gornju notu koja stvara završni dodir.

Jasmin može da bude sastojak opojnih parfema koji podsećaju na eksplozivni buket, ali i veoma laganih i suptilnih eliksira, osvajajući svaku ženu. To je sofisticirani sastojak koji stvara toplinu, baš kao mekano pletivo od kašmira koje grli telo. Prvi utisak može biti prilično jak, ali onda note jasmina ostavljaju neodoljivu auru u prostoriji. Druga karakteristika je da se jasmin harmonično kombinuje sa ostalim sastojcima koji su omiljeni parfimerima kao što su latice ruže, limun, vanila... Međutim, mirisi na bazi jasmina imaju jednu zajedničku stvar, odnosno onaj luksuzni osećaj, naglašavajući svaki izgled dodatnim dozama elegancije.

Odabrali smo najlepše mirise sa notama jasmina koje ćete naći u ponudi brendova, a ono što je sigurno je da ćete ih nositi bez prestanka i u svakoj prilici. Otkrijte ih u našoj galeriji!

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group