Sweet Diamond Pink Pepper miriše na prvo zaljubljivanje

O moj Bože, moram naći načina da ovaj miris zarobim u flašicu!

Ovo su reči Mone Katan, suvlasnice kompanije Huda Beauty koja je zadužena za stvaranje sasvim novog i (po njenim rečima) neponovljivog mirisa Sweet Diamond Pink Pepper. Ukoliko pratite rad ove dame, onda ste sigurno već upoznati sa njenom kolekcijom mirisa pod nazivom Kayali, što u bukvalnom prevodu sa arapskog znači “moja mašta”.

Upravo je ta bliskoistočna kultura srce samog brenda, žila kucavica koja svoje impulse šalje kako u sam miris tako i u ambalažu inspirisanu sjajem dragulja. Monin cilj je razvijanje mirisa koji svakoj dami izaziva emocije ili najfinija sećanja istog momenta kada ga poprska po koži.

U tom smislu Sweet Diamond nije izuzetak, a kreatorka je njime želela da uhvati osećanja ljubavi i romantike. Za gornje note pažljivo su uklopljeni bergamot, ružičasti biber, kraljevski ljiljan i šafran, dok samo srce parfema čini bugarska ruža i ruža centifolija. Sandalovina, pačuli, senzualni mošus i zlatni amber čine donje note mirisa i daju završni dašak topline celoj “emotivnoj” priči.

Označen kao jedinstven, egzotičan i prvi intenzivni mirisni parfem iz kolekcije, Sweet Diamond na neki način predstavlja pokušaj da se evociraju iste one emocije koje osetite kada se prvi put zaljubite.

Pretpostavljamo da nijedna od vas ne bi imala ništa protiv da upravo taj osećaj proživljava svaki put kad na sebe nanese malo ovog "slatkog dijamanta".

Izvor: harpersbazaararabia

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group