Senzualni parfemi za kosu – posedujete li jedan?

Ako ste poput mnogih devojaka i vi zaljubljeni u vaš omiljeni parfem, verovatno ste bili u iskušenju da ga prsnete i po svojoj kosi.

Međutim, kako stručnjaci tvrde, to nije preporučljivo, jer prisustvo alkohola u parfemima isušuje kosu. Ono što oni savetuju, a što se u praksi pokazalo vrlo učinkovito jesu parfemi za kosu. Da li posedujete jedan? Parfem za kosu je posebno kreiran proizvod koji ne oštećuje niti isušuje vašu kosu, a možete ga koristiti kad god poželite i u intenzitetu koji vam odgovara. Osim prelepog mirisa kojim obogaćuje vašu kosu, ovaj parfem pruža i dodatnu negu kosi, čineći je zdravom i sjajnom.

Preporučljivo je da se parfem za kosu nanosi na oko 30 cm udaljenosti, kako bi se čestice ravnomerno raspredile po vlasima. Takođe postoji i drugi način nanošenja parfema, a on se ogleda u prskanju na četku za kosu i nežnom češljanju. Na ovaj način svojoj kosi obezbeđujete svežinu i adekvatnu negu.

Veliki broj parfema za kosu u sebi sadrži aktivne sastojke koji kosu štite od negativnog UV zračenja, zbog čega se posebno preporučuju u letnjem periodu kada je naša kosa najugroženija. Takođe parfemi za kosu su kreirani tako da vas oslobode neprijatnih mirisa poput mirisa hrane ili mirisa znoja nakon vežbanja. U velikoj meri pomažu i u slučaju kad niste imali priliku da operete kosu u planiranom vremenskom periodu. Efikasno prikrivaju tragove masne i neugledne kose.

Ukoliko do sad niste imali priliku da ispobate parfem za kosu na vašoj kosi, verujemo da će vas ove pozitivne strane navesti da to uradite. Kako bi dejstvo parfema za kosu bilo najizraženije potrebno je da kosa bude suva i čista, prosušena prirodnim putem a ne fenom za kosu, kao i da pri pranju ne koristite šampone koji u sebi sadrže silikone i sulfate.

U mnoštvu intenzivnih mirisa parfema za kosu sigurno ćete pronaći onaj koji je svojstven vama.

Ž.J.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group