Rihanna lansira prvi parfem Fenty

Ne znamo kada će novi album biti objavljen, ali barem znamo da će Rihanna uskoro objaviti novi parfem.

To ne nagađamo, već je Rihanna lepe vesti najavila objavom na svom Instagram nalogu.

#FENTYPARFUM COMING SOON👀” napisala je pevačica i poslovna žena ispod crno-bele fotografije koju je objavila na Instagramu i Twitteru. Koliko brzo ne znamo, ali ono što je sigurno je da RiRi širi carstvo Fenty Beauty.

Ovo će biti prvi parfem iz kolekcije Fenty, ali to nije prvi parfem koji je RiRi objavila. Njeni fanovi će se sigurno setiti njene saradnje sa parfemskom kućom Parlux sa kojom je izdala seriju od 11 parfema sa imenima poput Nude, Reb’l Fleur i Riri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna nije precizirala da li će Fenty Eau de Parfum biti ženski ili muški miris, ali će definitivno biti iznenađenje. I to se vrlo lako objašnjava. Rihanna super miriše. Još 2019. godine, zahvaljujući Tweet-u koji je objavio obožavalac, otkrili smo da odlično miriše, a isto su potvrdile i poznate ličnosti poput Jennifer Lawrence, Nick Jonasa i Cardie B. Konačno, kako je kasnije otkriveno, miris koji Rihanna nosi je Kilian Love, Dont’ be Shy. Mešavina vanile i karamele u kombinaciji sa citrusima i belim cvetovima. Sada se razume zašto svi sa nestrpljenjem čekaju izlazak novog parfema.

„Nešto između senzualnog i seksi“, piše u postu koji je postavljen na Instagram Fenty Beauty i otkriva ideju za bočicu parfema. Radujemo se nastavku.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group