Beauty - Parfemi

Parfemi koji vešto podstiču strasti ove zime

Ove sezone nećete morati da se smrzavate – predstavljeni su novi parfemi koji bude strasti i stvaraju vatrenu atmosferu.

Parfem Lost Cherry - Tom Ford

Tom Ford predstavio je aromu zavođenja. Lost Cherry Toma Forda je „alkoholno piće“ koja se pravi od pulpe zrelih višanja sa primesama badema, peruanskog balzama i pečenih zrna tonke. Aroma opija od prvog daha - stručnjaci su tako ocenili ovaj efekat čarobnjaštva da je Lost Cherry od Fondacije Fragrance dobila nagradu za ženski luksuzni miris 2019. godine. Pored arome, preporučuje se kupovina Lost Cherry ruža za usne, koji je takođe odlično oružje kod zavođenja.

Parfem Replica Coffee Break - Maison Margiela

Nova aroma Coffee Break iz kultne kolekcije Replica kompanije Maison Margiela može čak i rastopiti led. Gornja nota Coffee Break-a je mekana aroma bogate kafe, zbog čega vas možete ugodno ugrejati u hladnom decembarskom danu.

Miris Rose Goldea Blossom Delight - Bvlgari

Glavni parfimer Alberto Morillas odlučio je da parfemom Rose Goldea Blossom Delight ispriča priču o devojci koja postaje žena. Uporedio je to sa ružičastim pupoljcima koji će uskoro procvetati. Kao rezultat toga, Rose Goldea Blossom Delight odlikuje se kombinacijom snage, energije, hrabrosti i šarmantne tople nežnosti. Tajna kompozicije je u mirisnoj piramidi koja je izgrađena od svežine mladih listova do praškastih nota konačno otvorene ruže. Bugarska ruža, papaja, ružičasti mošus  i đurđevk  sjedinjeni su u parfemu Rose Goldea Blossom Delight. Vrat boce Rose Goldea Blossom Delight ukrašen je zmijom - ovaj detalj, baš kao i na nakitu Serpenti, nagoveštava da je ovaj miris takođe dragoceni talisman devojke.

M.L.

 7sister.ru

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group