Parfemi koji će probuditi vašu strast

Privlačnost je simfonija emocija i fizičkih senzacija, svako lupanje srca, ubrzan dah i leptirići u stomaku koji se uznemire kada ste blizu nekog ko vas očarava. Ali, privlačnost je ponekad i mnogo više od toga – opojna aroma koja vas obavija i miris koji dugo ostaje u vašem sećanju...

Ima nečeg magičnog u jesenjem šaputanju vetra i mirisu suvog lišća. Iako sve oko nas deluje pomalo melanholično i uspavano, strast se budi tiho, ali snažno. U trenutku dok šetamo šumom, kada svaki korak odjekuje duboko u srcu, ili kada ruka dodirne ruku, obavijajući nas toplinom. To je vreme kada se duše povezuju, kao da jesen sa sobom donosi poseban miris ljubavi. Da li ta posebna jesenja nota i u vama budi strast?

Da se ne biste uspavali u jesenjem ritmu, Avon je kreirao novu kolekciju muškog i ženskog parfema - Attraction Awaken – koji će vam pružiti posebno iskustvo. Ovi mirisi su tihi prijatelji elegancije, note koje otvaraju vrata u neki tajanstveni svet. To nisu samo parfemi, to su priče ispričane u mirisima, a svaki njihov sastojak je pažljivo biran, kako bi stvorio harmoniju i probudio sva čula u vama.

I muška i ženska verzija parfema su kao stvorene za sve vas koji zračite samopouzdanjem i želite da ostavite neizbrisiv trag gde god da se pojavite. Sve u vezi ovih parfema je neodoljivo i sofisticirano – od zavodljive ambalaže do opojnih mirisnih nota, koje sasvim sigurno nikada do sada niste osetili u ovoj kombinaciji.

Za nju, Attraction Awaken je poput strastvene romanse u malenoj bočici. Sadrži sočnu crnu ribizlu, senzualnu tuberozu i moćni Passion Potion akord koji će vas osvojiti trenutno. U kombinaciji sa kožnim notama, ambrom i drvetom u rumu, ovaj parfem će vas omamiti, kao i sve oko vas. Da je reč o zaista moćnom i jedinstvenom orijentalnom mirisu, svedoče i dame koje su imale priliku da isprobaju ovaj neodoljiv parfem.

“Moju pažnju su odmah privukle slatke, voćne note mirisa koje su potpuno osvojile sva moja čula. Svaki put kada na kožu nanesem ovaj parfem, imam utisak da zapravo otvaram kutiju punu slasnih bobica, čiji miris preplavi prostor. Attraction Awaken je definitivno moj prvi izbor kada su u pitanju parfemi koje ću nositi ove zime” - Marija

“Iako nisam ljubitelj voćnih mirisa, Attraction Awaken mi se dopao zbog svoje posebne topline. Čini mi se da, kako vreme prolazi, parfem postaje sve složeniji i dublji. Dodaje taman onoliko seksepila koliko mi je potrebno da bih osećala samopouzdanje, a opet u sebi sadrži i neku nevinost koja me podseća na topli zagrljaj u hladnim jesenjim danima.” - Sara

Za njega, Attraction Awaken kombinuje prah muskatnog oraščića, kapljicu brendija od pomorandže i isti moćni Passion Potion akord koji garantuje da je u pitanju miris ispunjen muževnom snagom. Obogaćen kožnim notama, mirisom ambre i ruma, ovaj parfem je stvoren da probudi vaše najskrivenije želje i pruži vam iskustvo strasti koje će vas obuzeti. I naši dragi muškarci imaju zanimljive utiske kada je reč o Attraction Awaken kolekciji:

"Ne volim mnogo da kombinujem i menjam, držim se starih proverenih kombinacija, ali moram priznati, ovaj parfem nije jak, dugo traje, prija mi, a oduševio sam se i što ima pristupačnu cenu - stvarno odlična kupovina" - Marko

Attraction Awaken nisu samo mirisi, već iskre strasti koja vas okružuju i magnetišu. Ovi parfemi nisu tek jedan više dodatak vašoj postojećoj kolekciji parfema, već potpuno novo senzualno iskustvo. Zahvaljujući svom izuzetnom sastavu, nude vam da zaronite duboko u svet strasti i luksuza, stvarajući bezvremeni osećaj zavodljivosti i privlačnosti.

Avon vas i ove jeseni podseća da je luksuz u vama i u mirisu koji birate da ponesete ove sezone. Budite jedinstveni. Budite svoji. Postanite inspiracija.

Novi senzualni parfemi orijentalne i drvenaste note dostupni su u Avon brošuri i na sajtu www.avon.rs po ceni od 2490 dinara, a ukoliko ih poručite onlajn, stižu vam direktno na vašu adresu!

Autor: Sneža Stojanović

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group