Beauty - Parfemi

Preporučujemo: Uz novu Avon Artistique kolekciju, proleće lepše miriše

 

Dozvolite sebi da odlutate u svet mašte uz novi mirisni trio Artistique kolekcije, koja u sebi spaja strast, emocije i kreativnost na zavodljivi francuski način...

Sa željom da nam pruže priliku da komadić proleća uvek nosimo sa sobom, kompanija AVON okupila je majstore zanata, odnosno renomirane francuske parfimere, koji su kreirali spektakularne kompozicije, inspirisane mirisnim notama magnolije, irisa i pačulija. Svaki od majstora ovog delikatnog zanata dobio je potpunu slobodu i potpisao svoju viziju prolećnog mirisa, ostavljajući u svakoj parfemskoj bočici i trag svog srca:

Iris Fetiche parfem – cvetna nota za sve harizmatične dame

Iris ili perunika zbog svog neobičnog prelivanja boja važi za neobičan i raskošan cvet, koji je ime dobio po boginji neba, Peruniki, ženi staroslovenskog boga groma Peruna. Prema mitologiji perunika raste na mestu gde je Perunova munja pogodila plodno tlo.

Prvi miris iz ove kolekcije inspirisan je upravo irisom, a može se okarakterisati kao elegantan, zavodljiv i glamurozan. Iris Fetiche parfem u sebi sadrži note opčinjavajućeg irisa, zelenih biljaka i senzualne vanile. Floralno remek delo, nastalo je kao plod rada parfimera Emilie Coppermann, a možemo slobodno reći da predstavlja jedinstvenu simfoniju sklada svojih sastojaka. Ovaj parfem će na vašoj koži ostaviti zavodljivi trag, koji će u vama buditi uspomene na prošla leta, kada god ga osetite.

Magnolia en Fleurs – za mlade, romantične i pune optimizma

Za magnoliju važi verovanje da je najstariji cvet na zemlji, a ime je dobila po botaničaru Pjeru Magnolu, koga je Luj XIV poslao u svet da prikuplja najlepše biljke za versajski vrt. I danas je nazivaju kraljicom proleća.

Artistique kolekcija predstavlja Magnolia en Fleurs miris, ispunjen notama kineske magnolije i nežnog mošusa. Kreiran od strane Maurice Roucela, ovaj cvetni miris stvara savršenu ravnotežu svojih sastojaka, odbrojavajući zajedno sa nama dane do zvaničnog dolaska proleća.

Patchouli Indulgence – za prave zavodnice

Mistični miris biljke Pačuli odavno ima reputaciju afrodizijaka, koja osvaja i ženska i muška srca. Zavodljive čari je spoznala i žena Napoleona Bonaparte, čuvena Žozefina, koja je uspevala da zadrži pažnju tada najmoćnijeg čoveka na planeti.

Odvažne, neustrašive dame pune samopouzdanja uživaće u Patchouli Indulgence mirisu, koji je idealni finiš Artistique kolekcije. On u sebi kombinuje egzotične začine, pačuli i note bogatog ćilibara. Nastao kao delo Alexandre Carlin, ovaj veličanstveni miris je hipnotišuća mešavina delikatnih i bogatih sastojaka, koji su u savršenom balansu. U vama će probuditi magiju avanture, pa je savršen za sve one se ne boje da zakorače u nepoznato i žive po svojim pravilima.

Imali smo priliku da uživamo u svim mirisnim notama kompletne kolekcije Artisique i definitivno sva tri parfema predstavljaju različite ličnosti. Kao zajednička crta koja ih povezuje je svakako ljubav prema proleću. Dugotrajni, opijajući i evidentno vanvremenski, novi Avon Artistique parfemi će vas zavesti na prvi udisaj.

Sva tri parfema koja čine novu Artistique kolekciju dostupna su po specijalnoj ceni od 1.990 dinara u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group