Omiljeni parfemi Megan Markl su cool i izuzetno elegantni

Njeni omiljeni parfemi imaju note citrusa i belog cveća.

Detalje o rutini lepote Megan Markl saznali smo preko bloga koji je vodila pre venčanja sa princom Harijem, kao i njenih prethodnih intervjua, a sada je vojvotkinja otkrila njen omiljeni izbor parfema. Vojvotkinja od Saseksa, iako voli da menja parfeme, uvek bira cool kreacije sa notama citrusa i belog cveća.

Za dan venčanja sa princom Harijem 19. maja 2018. godine, Megan Markl je odabrala parfem po meri iz prodavnice parfema kraljice Elizabete, Floris London. Ovaj „čisti“ miris kreiran je imajući na umu morski povetarac, sunce i vodu i inspirisan je mirisom brenda Beramoto di Positano, koji ima note bergamota, đumbira, cveta narandže i zelenog čaja. Ovaj miris je kreiran posebno za Megan i njenu hemiju tela, tako da pronalaženje tačne replike možda neće biti moguće.

Što se tiče njenog svakodnevnog života, vojvotkinja od Saseksa je u ranijem intervjuu otkrila da voli Oribe parfemsku vodu Cote d’Azur sa notama bergamota, jasmina i sandalovine.

Njeni favoriti su nekoliko Jo Malone mirisa, uključujući Wood Sage & Sea Salt sa notama mošusa, morske soli i žalfije, i Wild Bluebell sa notama zvončića, lotosa i mošusa.

Uveče voli da nosi potpuno drugačiji miris. Njen omiljeni izbor je Bvlgari BLV II sa notama ljubičice, mandarine, anisa, sladića, mošusa i pačulija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group