Naš novi omiljeni parfem za 2024: Yves Saint Laurent Black Opium Over Red

Novi miris Yves Saint Laurent Black Opium Over Red pridružuje se kultnoj kolekciji YSL Beauty inspirisanoj hrabrosti, mladalačkom snagom i avangardom.

Mirisna kompozicija, koja je lansirana u prodaju 2. januara 2024. godine, duboko je zasićena dekadentnim, sočnim mirisom crvene trešnje. To je akord koji je u samom srcu mirisa i koji očarava svojom senzualnošću. Trešnja je u jasnom kontrastu sa akordima crne kafe i belog jasmina, po kojima je poznat čuveni Black Opium. U notama su akord trešnje, mandarina, jasmin, cvet narandže, crni čaj, kafa, pačuli i vanila.

Akord jasmina je kreiran od cveća uzgajanog u vrtovima YSL Beauty u blizini Marakeša. Uhvaćen je jedinstveni miris lokalnog jasmina najsavremenijom tehnologijom koja štiti cvet, dok apsorbuje njegove isparljive sastojke. Još jedan važan sastojak novog mirisa su listovi Patchuli Heart Ladongi, koji potiču iz Indonezije.

Dragoceni ekstrakt kreiran za YSL Beauty intenzivno otkriva senzualni, drveno-začinski amber sa oštrim notama mahovine. Parfem predstavlja ambasadorka brenda Zoi Kravic u novoj kampanji koja je okupana grimiznom svetlošću koja se odnosi na boju boce Black Opium Over Red. Svrha stvaranja nove kompozicije bila je prenošenje suštine Black Opium u novi univerzum.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group