Beauty - Parfemi

Najmoderniji mirisi za proleće: 8 parfema sa notama božura

S početkom toplih dana želimo se umotati u lagan bestežinski senzualan veo novog mirisa.

Parfimeri širom sveta ispunili su našu želju i pustili zavodljive cvetne kompozicije objedinjene jednim važnim detaljem: mirisnim božurom, čija će se nota pronaći u ovim aromama.

Za prolećne i letnje mirise vrlo je važna lagana aroma. Ovu karakteristiku najčešće poseduju cvetne arome među kojima se mogu razlikovati dve podvrste. Tačno, ono što mnogima izgleda kao "jednostavna" aroma je često najsloženija formula koja daje ovaj jasan zvuk. Druga podvrsta je buket u kome se kombinuju različiti cvetovi. Takva kompozicija može imati nežne, intenzivne, slatke, sveže, pa čak i ostrvske note. Zato svaka cvetna aroma treba da bude odgovarajuća u određeno doba godine, i u određenom slučaju.

Sezona šarenih i veličanstvenih božura je pred nama. Ovaj cvet je veoma popularan u parfimeriji, ne samo zbog svoje lepote, već i zbog svojih sorti i sposobnosti da se sprijatelji sa različitim notama: božur se odlično slaže sa drugim cvećem, voćem i bobicama, na primer sa jasminom, ružama, pačulijem, malinama, kruškama, crnim ribizlama ili đurđevkom.

M.L.

cosmo.ru

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group