Miris svežih mandarina - Les Infusions de Prada Mandarine

Najveći parfemski i luksuzni brendovi često imaju dve podkategorije parfema.

S jedne strane, to su potpuno individualni mirisi i pravi hitovi, a s druge strane, velike kolekcije parfema. Jedna od najlepših kolekcija parfema našeg vremena je Prada Infusions koja je vanvremenska i koja svake godine postaje bogatija za jedno novo izdanje.

Kolekcija naglašava porodično znanje, povezujući ga sa savremenim kreativnim tehnikama. Svaki od mirisa koji čine ovu kolekciju napravljen je od jednog posebnog sastojka. Ovaj novi miris je fokusiran na citrusne plodove sa novom infuzijom mandarina.

Les Infusions de Prada Mandarine ima bezvremenu auru i izaziva eksplozivni osećaj sveže mandarine koja sazreva na suncu. Da bi dobio takvu mirisnu snagu, Prada koristi inovativne tehnike ekstrakcije sa tradicionalnom umetnošću. Rezultat je vrlo osvežavajuća aroma - i biljna i gorka. Dopunjena je narandžom i mirisnim notama nerolija za topliji i balzamični miris.

    Gornje note: gorka narandža, mandarina, list mandarine.
    Srce: neroli, cvet narandže.
    Baza: opoponaks.

Kao i svi parfemi iz kolekcije Prada Infusions, Les Infusions de Prada Mandarine je predstavljen u rafinirananoj bočici. Da bi je učinili još bezvremenijom, ukrašena je originalnim logom Prada, koji je lansiran 1913. godine. Poklopac je obojen narandžastom bojom koja takođe asocira na mandarinu.

M.L.

foto:reastars.com/

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group