Miris dana: Tiffany Rose Gold by Tiffany & Co.

Brend otvara najveselije poglavlje u svojoj kolekciji.

Kao i uvek, Tiffany & Co. nastoji da predstavi lepotu jednostavne forme i crpi inspiraciju za nove kreacije parfema iz kultnih Tiffany dragulja. Nova parfemska voda pod nazivom Rose Gold nije bila izuzetak, u kojoj je posvećenost brenda visokoj umetnosti oličena sa posebnom strašću i inspiracijom.

Parfemska voda Tiffany & Co. Rose Gold je kreacija majstora parfimera Žerome Epine iz kompanije Robertet, koji je uspeo da stvori kompoziciju koja oličava estetiku brenda nakita, uključujući njegovo razumevanje lepote.

U srce mirisa, Žerome je stavio akord plave ruže - hibrid koji potiče od japanske ruže. Zahvaljujući njemu, oseća se prisustvo prepoznatljive Tiffany arome. Piramida se otvara sočnim notama crne ribizle, ružičastog bibera i ličija, a završava se podjednako bogatim tragom semena ambrete, mošusa i irisa.

"Smeštena u svetlucavoj staklenoj bočici, ova kompozicija ružičaste nijanse predstavlja sjaj Tifanijevog nakita od ružičastog zlata i kultnih dijamanata. Umetnički izrađena boca odražava izuzetno zanatstvo majstora, koji pažljivo poliraju svaki kamen kako bi otkrili njegovu lepotu i sjaj“

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group