Miris dana: Flower by Kenzo EDT - KENZO

Koralni mak otkriva nove aspekte lepote sveta.

„Da je novi FLOWER BY KENZO poput vrta, u njegovom središtu bilo bi polje plemenitih, gotovo prozračnih ruža, koje bi verovatno rasle oko bunara. Grane jasmina blokirale bi prolaz. To bi bio vrt sofisticirane, senzualne i umirujuće lepote“, deli svoje utiske parfimer Alberto Morilas.

Inspiraciju za stvaranje mirisa parfimeru je takođe dao divlji, ali neverovatno delikatan cvet - koralni mak. U mirisnoj piramidi toaletne vode, Alberto je pokušao da uhvati trenutak kada su latice maka spremne za otvaranje  dajući svetu nešto vrlo intimno i drhtavo.

To je cvetno-mošusni miris koji otkriva kožu i senzualno je obavija svakom svojom notom. Blistavost sicilijanskih mandarina i limuna svetao je citrusni uvod, razblažen prozirnim velom bugarske ružine vode, organske vanile i belog mošusa. Svi sastojci koji se koriste u toaletnoj vodi nabavljeni su od ekoloških i etičkih dobavljača.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group