“MIND ENERGY” – parfem koji će povećati vašu mentalnu snagu

Dizajniran da poveća vašu mentalnu energiju i fokus.

Nue Co. je lansirao svoj najnoviji miris pod nazivom „MIND ENERGY“, koji takođe funkcioniše kao suplement.

„Način na koji posmatramo i koristimo suplemente se stalno razvija. Bilo da se radi o našim mirisnim suplementima, lokalnim dodacima ili konzumiranju, najvažnije je da rešavamo problem “, rekla je Žul Miler, osnivačica i izvršna direktorka kompanije The Nue Co. „Jedna od najčešćih briga koje čujemo od naših kupaca je „zamagljivanje“ uma ili mentalna iscrpljenost, često navodeći stres kao osnovni uzrok. Oduševljena sam što lansiramo „MIND ENERGY“-svetao, svež i ljupki miris koji je brzo postao moj izbor za trome trenutke, poput letova na daljinu ili popodneva provedenih radeći od kuće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Nue Co. (@thenue_co)

 

Gornje note parfema uključuju seme korijandera, ulje kleke i ulje ružičastog bibera. U međuvremenu, srednje note se sastoje od pet ulja: žalfije, matičnjaka, nane, geranijuma i lista karanfilića. Bazu zaokružuje mirisno ulje kedrovine. Osim sveže arome, „MIND ENERGY“ takođe koristi patentiranu tehnologiju neuronauke kako bi vam pomogao da povećate mentalnu energiju i poboljšate fokus.

Po ceni od 30 dolara za bocu od 10 ml i 95 dolara za bočicu od 50 ml, „MIND ENERGY“ je sada dostupan na sajtu The Nue Co.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group