LOV U – Probudi ljubav u sebi

Na sunčanoj plaži, gde se pesak nežno odvaja od talasa, dvoje mladih je po prvi put razmenilo zaljubljene poglede...

Njihove oči spojile su se kao sunčevi zraci koji su tog jutra otpočinjali svoj ples na površini mora, njihova srca osećala su kako se odjednom prepliću u vrtlogu neodoljive privlačnosti. Da, ovo bi mogao biti početak najromantičnije ljubavne priče, one koja bi se kratko i jasno zvala LOV U...

Leto je čarobno godišnje doba koje nam donosi mnogo više od toplih dana i tirkiznih plaža. To je vreme kada se ljubav rađa, raste i cveta u svoj svojoj punoći. Zašto je leto savršeno vreme za ljubav? Pa, jednostavno je – leto nas oslobađa. Toplina sunca dodiruje našu kožu, vruć vetar miluje naše lice, život odjednom postaje lakši. U toplim letnjim večerima, osećamo se slobodno, dobijamo želju da istražujemo, da budemo svoji i da se prepustimo ljubavi bez zadrške. Čini se kao da nam leto daje dozvolu da otvorimo svoja srca i dopustimo da nam se dese lepe stvari.

Leto je takođe vreme kada sve buja i raste, a najegzotičniji mirisi preplavljuju vazduh. Sve ove mirisne note, poput novog Avon parfema LOV U, nose sa sobom čaroliju ljubavi, mladosti i avantura koje jedva čekaju da postanu iskustva za pamćenje. A kako i ne bi kada je leto savršeno za nezaboravna putovanja, romantičan ples pod zvezdama, poneki stidljivi zagrljaj i naravno – nezaobilazan prvi poljubac koji će zauvek ostaviti trag na usnama. Svi ovi trenuci ispunjeni su čistom magijom.

Avon parfem LOV U ostavlja trag u vazduhu, donoseći sa sobom slatki miris nektara maline koji naprosto opija svojom specifičnom slatkoćom. Potpomognut esencijom ruže koja se savršeno stapa sa vrućim povetarcem, ovaj parfem je u stanju da poput najjačeg magneta privuče i najhladnija srca, dok note kašmira prosto prizivaju toplinu ljubavnog zagrljaja. Ova formula je ohrabrenje da svet istražimo zajedno, iskoristimo vreme da zavolimo, prepustimo se ljubavnim avanturama i stvorimo priče koje će nas pratiti zauvek.

Leto je savršeno vreme za rađanje prve iskrene ljubavi, jer je to period kada se srca otvaraju, a mi bezbrižni, odjednom dobijemo hrabrost da volimo bez straha, da sanjamo velike snove i stvaramo nezaboravne uspomene. Zato, neka leto bude naš saveznik u ljubavi. Neka nam svaka kap ovog cvetno – voćnog parfema bude inspiracija zbog koje ćemo se odvažiti da nekome konačno izgovorimo jedno nežno i romantično “volim te”. Onako kako to samo mi znamo...

I dok sunce sija i letnji vetar miluje kožu zaljubljenih, priča o ljubavi pod nazivom LOV U, ostaje kao inspiracija svima nama da se prepustimo ljubavi, avanturi i magiji nezaboravnog leta. Ne odustajte, verujte u ljubav!

Kompletnu ponudu možete pogledati u brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs, a ukoliko parfem poručite onlajn, stiže vam direktno na vašu adresu!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group