Lake & Skye's 11 11 parfem koji ima izvanredno umirujuće dejstvo

Parfemi predstavljaju nešto što svako od nas doživljava na drugačiji način.

Jedan isti parfem u stanju je da sasvim drugačije miriše na različitim osobama. Verovatno ste nekad bili u prilici da prođete pored neke osobe koja je mirisala opojno, pri čemu vam se činilo da parfem koji ima na sebi naglašava zapravo njen karakter. To je i više nego utisak, jer parfemi imaju vrlo moćno dejstvo i kada pronađete onaj koji opisuje vas, pronašli ste zapravo deo sebe koji vam je nedostajao.

Od romantičnih cvetnih mirisa, preko vrlo ženstvenih i zavodljivih pa sve do senzualnih i nežnih. Brendovi koji se bave plasmanom parfema na tržište ne prestaju da nas oduševljavaju njihovim kombinacijama. Jedan od njih vam sa posebnim zadovoljstvom predstavljamo danas. U pitanju je parfem zvučnog imena Lake & Skye's 11 11. Izvanredan parfem koji ima neopisivo umirujuće dejstvo.

Tvorac ovog parfema je Courtney Somer, dama koja se bavi aromaterapijom i stvaranjem upečatljivih parfema. Svaki od parfema u njenoj kolekciji treba da predstavlja poklon koji nudi dašak samopouzdanja i uravnoteženja duha i tela. A upravo to je ono što nam je nedostajalo u godini koja je iza nas.

Specifična moć ovog parfema ogleda se u tome što vam daje mogućnost da ga nosite svakog dana, bez obzira da li radite od kuće ili imate poslovni sastanak. On je taj koji deluje umirujuće i koji vas insipiriše da budete svoji, kao i da svakog dana date svoj maksimum. Inspirisan učenjem Kundalini yoge i belom bojom, on "hvata onaj poseban osećaj na koži kada izronite iz okeana, pomešan sa oštrom teksturom i prozirnošću".

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group