Beauty - Parfemi

Koncept je jednostavan: novi miris Prada Mimosa

Kolekcija parfema Les Infusions de Prada obogaćena je mirisom sa akordima mimoze.

Miuccia Prada je u više navrata priznala da ipak više voli da nosi lakonsku odeću, jednostavog kroja, u svakodnevnom životu. Sudeći po sastavu linije parfema i teških mirisa, čini se da je novi parfem po njenom ukusu.

Na primer, čuvena kolekcija Les Infusions de Prada se zasniva na jednostavnom principu da je svaki miris posvećen jednom sastojku, koji je naveden u naslovu. Svaki od mirisa kolekcije otkriva različiti karakter i donosi dašak samopouzdanja kroz svoj suptilni intenzitet.

Do sada, u strogim bočicama sa tradicionalnim simbolima brenda predstavljeno je šest kompozicija Iris, IrisCèdre, Fleurd’Oranger, Vétiver, Oeillet i Amande. Ovog leta, kolekciji se pridružio novi parfem sa mirisom mimoze.

Infusion de Mimosa sastoji se od esencije anisa i mandarine u gornjim notama, sa cvetnim srcem mimoze i absoluta ruže i suptilnom drvenom bazom. Uprkos činjenici da je sastav novog parfema, kao i ranije, kreirala poznati parfimer Danijela Andrier, direktno uključena u njegovu izradu je i sama Miuccia Prada.

Neverovatno letnji i romantični miris je dostupan kao 50 i 100 ml Eau de Parfum.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group