Kenzo Coeur Azuki - Delikatan i egzotičan parfem koji vredi isprobati ovog leta

Parfemska kompozicija koja privlači svojom slatkoćom i podseća na detinjstvo.

Brend Kenzo je predstavio novu kolekciju mirisa - La Collection Kenzo Memori, posvećenu sećanjima na detinjstvo dizajnera Kenza Takade, koji je svoje najranije godine proveo u u čajdžinici u Japanu, tako da su definitivno bile ispunjeno raznim mirisima.

Coeur Azuki je aroma čajne ceremonije i kandiranog azuki pasulja. U srcu mirisa je ribizla, od koje u Japanu često prave bilo koji slatki moči za decu. Parfemska kompozicija se pokazala slatkom, ali ne teškom, već prilično delikatnom i nežnom.

„Želela sam da otkrijem azuki, koji se često koristi za pravljenje slatke paste. Ovu viskoznu teksturu sam protumačila kao miris, a zatim u nju dodala slatke i kisele ribizle i vanilu“, objašnjava parfimerka Delfin Lebo.

Crpeći inspiraciju iz suptilne i privlačne esencije azuki pasulja, osnovnog sastojka japanske kuhinje, ovaj parfem nudi zadivljujuće i nezaboravno mirisno iskustvo koje ostavlja trajan utisak. Coeur Azuki EDP otvara se osvežavajućom mešavinom bergamota i zelenog čaja, koji odmah plene svojim okrepljujućim i čistim karakterom. Dok miris prelazi u njegovo srce, otvara se jedinstvena i očaravajuća mešavina azuki pasulja, heliotropa i irisa. Zadivljujuće i zemljane note azuki pasulja mešaju se sa mekim cvetnim tonovima heliotropa i irisa, odišući osećajem dubine i sofisticiranosti dok hvataju suštinu suptilnog i egzotičnog japanskog sastojka.

Donje note sandalovine, mošusa i vanile pružaju toplu i utešnu osnovu za miris. Senzualni i glatki tonovi sandalovine i mošusa harmonično se stapaju sa slatkim i privlačnim notama vanile, stvarajući očaravajuće i nezaboravno iskustvo mirisa.

Coeur Azuki EDP je svestran miris koji se može nositi za razne prilike. Njegov delikatan i egzotičan karakter čini ga odličnim izborom za dnevne događaje ili bilo koji trenutak kada želite da izrazite svoju prefinjenu i jedinstvenu prirodu. Iako se miris može nositi tokom cele godine, on zaista sija tokom toplijih meseci, jer njegove osvežavajuće i suptilne note lepo dopunjuju sunčane dane i blage noći.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group