avon akcija za borbu protiv raka dojke

Kako da vam susret sa voljenom osobom bude senzualan i nezaboravan?

Da li ste nekad imale osećaj da u bukvalnom smislu možete - izgoreti od ljubavi?

To je onaj osećaj koji vam nadražuje sva čula, dovodi do usijanja svaki delić vašeg tela, ubrzava vaš puls i disanje. Osećaj koji ne možete da kontrolišete. To su ti magični trenuci kada vam se čini da je strast gotovo opipljiva u vazduhu. Ne dešava se često, ali kada se dogodi, to je osećaj za pamćenje. Vaša voljena osoba i njen neodoljiv miris, onaj koji pamtite i koji biste mogli prepoznati među milionima, koji vas poput čarolije privlači i hipnotiše. Miris njegovih poljubaca koji vas navodi da budni maštate...

Sa željom da još više rasplamsa strast među vama ovog proleća, Avon je kreirao jedinstveni – ATTRACTION DESIRE, mirisni set za nju i njega. Najsenzualnije iskustvo koje ćete ikad doživeti. Set ispunjen opojnim mirisima koji se mogu opisati samo kao istinska i prava ljubav, koja ne poznaje granice realnosti. Kolekcija stvorena da zadivi već pri prvom susretu, nosi poruku "Rasplamsaj goruću strast” !

ZA NJU - Attraction Desire parfem, losion za telo i mini miris

Neverovatno privlačna i zavodljiva kombinacija fantastičnih aroma trešnje, arapskog jasmina i ambre. Set stvoren za damu koja zna šta želi i zna kako da ostvari svoje ciljeve. Kreiran da zagolica maštu suprotnog pola, Attraction Desire je vaš adut u svim situacijama kada poželite da zablistate i zasenite sve oko sebe. Nekoliko kapi ovog senzualng parfema i atmosfera u vazduhu postaće vruća.

ZA  NJEGA - Attraction Desire toaletna voda, kupka za kosu i telo

Vrlo strastvena i intenzivna kombinacija koja objedinjuje note trešnje, korena irisa i ambre. Set kreiran za samouverene muškarce koji se ne zaustavljaju pred izazovima u nastojanju da osvoje srce svoje voljene. Muževan i opojan, set koji ističe najbolje atribute jednog snažnog muškarca.

Kada se nađu na jednom mestu, okupani mirisima Attraction Desire, on i ona plešu u istom ritmu i postaju gospodari podijuma.

Ako želite prijatno da obradujte voljenu osobu, i da sebi pružite iskustvo u kojem ćete oboje aspolutno uživati, Attraction Desire setovi su pravi izbor za vas. Pomislite samo na svu tu količinu nabujalih emocija, goruće strasti i nezadržive želje. Gotovo je nemoguće ne zaljubiti se u nesvakidašnje note kojima su protkani ovi parfemi.

Novi Attraction Desire mirisi dostupni su u Avon online katalogu: www.avon.rs

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group