Beauty - Parfemi

Kada poželim da budem elegantna i neodoljiva u novogodišnjoj noći...

Novogodišnja čarolija nam se bliži ...

Možda je ova godina malo odstupila od naših predviđanja, ali to nas ne sprečava da je učinimo magičnom i u lepom raspoloženju dočekamo 2021. sa svim novim željama, očekivanjima i nadama! Lampice i ukrasi su već počeli da trepere i svetlucaju kroz prozore širom sveta, dok su u toku pripreme za novogodišnju trpezu i za paketiće ispod jelke, kojima se svi radujemo. Zašto ne bismo onda pripremile i naš autfit i zasijale u najlepšem sjaju?

Bilo da praznike dočekujete u krugu članova porodice, društvu najbližih prijatelja ili u zagrljaju voljene osobe, možete da budete zavodljive i neodoljive na sebi svojstven način. Efektni make up, visoke crne potpetice i mala crna haljina su nepogrešiv izbor, a jedino što nedostaje da upotpuni "ovaj novogodišnji paketić" jeste savršeni parfem.

Mirisne note koje će naglasiti vašu senzualnost i učiniti doček nove 2021. godine nezaboravnim iskustvom, dolaze iz Avon Little Black Dress kolekcije parfema, koji su stvoreni za dame prefinjenog ukusa.

Mala crna haljina – važi za najpoznatiji odevni predmet koji je modni svet imao priliku da otkrije, klasika koja nikad ne izlazi iz mode i koja je namenjena ženama koje znaju šta žele. Dobivši ime po ovakvom jednom ultimativnom komadu, kolekcija Little Black Dress nastoji da laska ženskoj pojavi i da izvuče na površinu njen seksipil.

LITTLE BLACK DRESS – BLACK EDITION MIRIS

 

Inspirisan najpoznatijim modnim kreacijama, nastao je ovaj otmeni kultni miris – jer umetnost nikada ne izlazi  iz mode, zar ne? Cvetno – orijentisana kombinacija mirisnih nota ciklame, gardenije i ylang-ylang cveta, prostiraće se oko vas poput nežnog satenskog ogrtača. Osećaćete se poput zvezde nekog poznatog filma, koja jednim pogledom može da zaustavi scenu. Intrigantno, a opet vrlo elegantno i zasigurno bezvremenski. Uz ovaj parfem savršeno će vam pristajati biserna ogrlica i naravno mala crna haljina sa čipkom na porubu.

LITTLE BLACK DRESS – GOLD EDITION PARFEM

Ako volite glam stajlinge, ovo je parfem koji ne bi trebalo da propustite. Šik i zavodljiv, učiniće da zračite pozitivnom energijom na svakom koraku. Zahvaljujući kapima ovog luksuznog parfema moći ćete da istaknete vaš glamurozan stil, uživajući pri tom u perfektnom miksu iskričave mandarine, opojnog ylang ylang cveta i zlatne ambre. Ne zaboravite da uz ovaj parfem odaberete svoju omiljenu pozlaćenu haljinu za ples.

LITTLE BLACK DRESS – RED EDITION PARFEM

Ako ste spremne za novogodišnju noć za pamćenje, senzualni miris ovog parfema morate imati na sebi. Smeo i odvažan ispuniće vazduh oko vas nevidljivim česticama koje bude maštu i izazivaju romantična osećanja. Pružiće vam hrabrost da se odvažite i obučete vašu omiljenu crvenu haljinu, visoke potpetice i nakit koji naglašava vaš karakter. Intrigantna mešavina nota maline i ruže na senzualnoj bazi crvene sandalovine, učiniće da zablistate u novogodišnjoj noći.

Sad kada smo se pobrinule za sebe, vreme je da pripremimo poklone i za naše drage osobe. Na bezbedan, jednostavan i brzi način možemo prelistati elektronsku Avon brošuru sa izobiljem ideja i poručiti poklone online: E-brošura 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group