Jo Malone - zaustavite se i pomirišite ruže

Najamblematičnija aromatična nota, ruža, inspiriše kuću Jo Malone u novoj kolekciji parfema koja nas podseća da napravimo pauzu i uživamo u svemu oko nas!

Kraljica cveća! Simbol ljubavi i strasti! Uz prvi pomen boginje Afrodite koja ju je predstavila kao simbol ljubavi, ruža sa svojim baršunastim listovima i divnim mirisom je stalni izvor inspiracije! Upravo to se dogodilo brendu Jo Malone koji je predstavio svoju novu kolekciju parfema House of Roses, posvećenu ruži. Sa kompozicijama nežnim i svežim ili intenzivnim i bujnim, arome kolekcije su oda najamblematičnijoj aromatičnoj noti ruže.

Kolekcija sadrži četiri mirisa koji će ponuditi različite interpretacije kraljice cveća.

Specijalno izdanje izrađeno je od elegantnog ukrašenog stakla sa detaljima u boji. Kolekcija uključuje kolonjske vode i mirise za dom, pružajući nam zadovoljstvo da svakodnevno uživamo u mirisu svežeg cveća. Svaki parfem je kao da sebi ili svojim najmilijima poklonimo bogat buket cveća.

„Tokom godina kreirali smo mnogo različitih mirisa za različite kolekcije. Gotovo nesvesno, nastavljamo da se vraćamo ruži, tako da je na neki način bila prirodna evolucija za nas da proslavimo ovaj bezvremenski cvet sopstvenom kolekcijom." – kažu iz brenda Jo Malone.

U kolekciji nas očekuju parfemi:

Red Roses – za romantičare

Red Roses je sačinjen od 7 različitih odličnih sorti ruža. Zgnječeno lišće ljubičice i arome limuna, razvijaju se kao bogat buket upravo ubranog cveća. sečenog cveća. Dostupan je u specijalno ukrašenom pakovanju od 30ml i 100ml i kao mirisna sveća i difuzer.

Velvet Rose & Oud - luksuz

Velvet Rose & Oud je luksuzna verzija ruže. Damask ruža umotana je u senzualne drvene note ouda i prelivena notama karanfilića i pralina. Dostupan je u specijalno ukrašenom pakovanju od 50ml Cologne Intense i kao mirisna sveća.

Rose & Magnolia, senzualni

Rose & Magnolia  je senzualni cvetni miris sa misterioznim karakterom. Ukusno srce sačinjeno je od slatke, cvetajuće majske ruže i ruže Damask u kombinaciji sa senzualnim pačulijem i toplim amberom u bogatom završetku.

Rose Blush, sveže

Sveža verzija ruže. Šarmantne i čiste ružičaste latice ruže kombinovane su sa hladnim notama bosiljka. Sočni liči daje moderan karakter cvetnoj kompoziciji koja je obavijena toplim notama belog mošusa. Dostupan u specijalno ukrašenom pakovanju od 50ml.

Svaki miris je kao da sebi ili svojim najmilijima poklonite bogat buket cveća. Možete li zamisliti bolji način da započnete dan?

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group