Jesen je stigla i ovih 10 mirisa se ističu svojim aromama

Koji (ili koje) ćete dodati u svoju kolekciju?

Da li tražite novi parfem koji ćete nositi u narednim mesecima u godini ili čak zauvek? Da li želite da nosite svaki dan drugačiji, birajući prema svom raspoloženju ili se držite jednog mirisa dok ne pronađete sledeći koji će vas zaista oduševiti?

Kojoj god "kategoriji" pripadali, u našoj galeriji fotografija ćete definitivno pronaći jedan ili više parfema koji će vam se svideti.

Ovi parfemi su nedavno predstavljeni, imaju prelepe bočice koje će savršeno izgledati u vašem budoaru i - po našem mišljenju - sadrže opojne arome koje će obeležiti novu sezonu.

Jesen je zvanično počela i sada je vreme da otkrijete miris koji će od sada pratiti svaki vaš trenutak. A pošto je odabir parfema težak zadatak, predlažemo da sledeću listu sačuvate na svom mobilnom telefonu, kako biste znali odakle da započnete svoje mirisno istraživanje sledeći put kada odete u kupovinu.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group