Beauty - Parfemi

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme L’Eau

Nemačka modna kuća Hugo Boss ponovo pokreće novo izdanje svog poznatog parfema Ma Vie Pour Femme.

Parfem sa novom cvetnom kompozicijom je istaknut lakšim akordima, čineći ga novom dragocenom mirisnom kompozicijom za žene. Hugo Boss Ma Vie Pour Femme L'Eau je lep ženstveni i strastveni miris sa delikatnim i nežnim cvetnim aromama.

Gornje note: cvet kaktusa
Srce: jasmin, magnolija, ruže.
Bazne note: kedar, mošus.

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme L'Eau kombinuje cvetne note bele magnolije, božura i ružičastih ruža. Miris je dopnjen belim mošusom i kedrovim drvetom koji donosi toplinu celoj kompoziciji. Sve note zajedno pružaju jedinstvenu i modernu aromu koja je idalna za svakodnevno korišćenje tokom prolećne i letnje sezone. Ma Vie Pour Femme L'Eau će zadovoljiti svaku ženu koja je slobodnog duha i koja uživa u svakom trenutku.  Ma Vie Pour Femme L'Eau, baš kao i druga prethodna izdanja, slavi ženstvenost, snagu i eleganciju moderne žene.

Novo izdanje L'Eau zadržava isti oblik bočice kao i druga izdanja. Hugo Boss Ma Vie Pour Femme L'Eau je dostupan u količini od 50ml Eau de Toilette.

foto: Hugo Boss

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group