Eve Become – Tvoja transformacija poput leptira

Verovatno smo svi nekad imali osećaj da nam je potrebna transformacija, a naša snaga leži upravo u sposobnosti da se menjamo iz korena. Ta promena bi trebalo da dolazi iznutra, da bude inspirisana svakim našim pokretom i da bude u potpunom skladu sa našim najdubljim osećanjima...

Baš poput leptira koji je spreman da se suoči sa bolnim procesom odrastanja i sazrevanja, svaka žena prolazi kroz različite faze upoznavanja sopstvenog tela. Ona je ta koja kroz život spoznaje pravi smisao transformacije.

Nekada nismo zadovoljne sobom, ponekad smo oduševljene postignutim ciljem, ali jedno je sigurno – nijedan veliki uspeh se nije desio preko noći. Reč promena ima lošu reputaciju u modernom društvu, ali budimo realni: upravo je ta mala reč neophodna kako bismo nastavili da se krećemo, da rastemo i zadržimo večiti optimizam. Život bez promene bio bi statičan, monoton i dosadan, baš kao sumoran kišni dan u kome nema vesele igre šarenih leptira. A ponekad je ta igra dovoljan signal prirode da stvari idu u dobrom smeru...

Leptir na mnogo načina simbolizuje ženu i žensku prirodu. Ne samo da je lep, elegantan i graciozan u svom nastojanju da osvoji svaki cvet u bašti, leptir je i simbol snage, slobode, nade i ponovnih početaka. Hrabra, uporna i jaka, žena je satkana od najčvršćeg materijala, čak i onda kada izgleda krhko, tanano i nežno.

U čast svim damama koje su poput leptira spremne da krenu ispočetka, Avon je svoju Eve kolekciju upotpunio jedinstvenim parfemom Eve Become, koji je ovog meseca dostupan po ceni od samo 1.599 dinara. Neodoljiva cvetna nota inspirisana predivnom transformacijom leptira vodi vas na uzbudljivo putovanje koje će sasvim sigurno probuditi sva vaša čula!

Kao što se ovo delikatno šareno stvorenje menja i razvija od jutra do mraka, tako se i parfem koji vam predstavljamo menja sa svakim vašim pokretom. Tajna se krije u jedinstvenoj kombinaciji gardenije i inovativnih mošusnih nota, tom savršenom spoju razigranosti i senzualnosti kojoj niko ne može odoleti. Ovaj ekskluzivni cvetni parfem ne mari za doba dana, idealno se prilagođava vašem telu i podjednako dobro miriše i tokom važnog poslovnog sastanka u jutarnjim časovima, kao i tokom romantičnog večernjeg izlaska. Uverite se i same: svaki put kada osetite ovaj miris, prepoznaćete nežnost i čistotu gardenije savršeno dopunjenu toplim i bogatim tonom mošusa. No ipak, ova zanosna kombinacija će svaki put delovati jedinstveno, neponovljivo, drugačije.

Eve Become je transformacija koja dolazi iz najdublje potrebe da otkrijemo sve svoje potencijale i da ih bez imalo straha pokažemo svima. Kada se odvažite da učinite prvi korak, shvatićete da će svaki sledeći biti lakši, sigurniji, uvek iznova drugačiji i jedinstven, baš poput vas.

Ne prilagođavajte se svetu, pustite da se svet prilagodi vama. Neka svaki vaš pokret otkriva samopouzdanje, ali i senzualnost koja će vas tokom celog dana podsećati da je život previše kratak da se ne biste dobro zabavili. Baš poput leptira koji strpljivo čeka trenutak kada će raširiti svoja krila i ostaviti neizbrisiv trag u novom danu koji dolazi.

Eve Become parfem dostupan je u brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs, a stiže vam direktno na vašu adresu, ukoliko ga poručite onlajn!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group