Emili Ratajkovski je lice nove mirisne kampanje Viktor & Rolf Flowerbomb

Lansiran je pre 18 godina.

Brend Viktor & Rolf najavljuje da će najprodavanija autorka, glumica, manekenka, aktivistkinja i preduzetnica Emili Ratajkovski biti novo lice mirisne kampanje Flowerbomb.

Ratajkovski je višestruka ličnost i feministkinja koja ne okleva da izazove stereotipe i inspiriše pravo osnaživanje, redefinišući značenje, celovitost i veličanstvenost ženstvenosti. Njenu prvu zbirku eseja pod naslovom „Moje telo“ objavio je Metropolitan Books.

To je ličnost koja je snažno povezana sa novom generacijom žena i svim vrstama ženstvenosti. Ratajkovski je dinamična i snažna i koristi svoj glas i svaku platformu koja joj je dostupna da pomogne svetu da razume promene u ženskom životu. Nezaustavljiva i autentična, ona poseduje jedinstvenu ženstvenost, seksualnost i senzualnost, za koje stalno ističe da ne pripadaju muškom pogledu, već ženi koja ih poseduje.

Flowerbomb je lansiran pre 18 godina i svetski je bestseler, koji je ostao u Top 10 u Sjedinjenim Državama i Top 15 u Velikoj Britaniji od kada je predstavljen javnosti 2005. godine. Reč je o parfemu koji je od prvog trenutka napravio senzaciju u svetu lepote, postavljajući nove standarde za cvetne gurmanske parfeme i otvarajući novo poglavlje za ženske parfeme.

„Mnogo od onoga što predstavlja ženu je suptilno. Ono što volim kod Flowerbomb je to što je to miris napravljen i za snagu i za ženstvenost“, rekla je Emili Ratajkovski.

„Divimo se Emili Ratajkovski već duže vreme i veoma smo srećni što joj možemo poželeti dobrodošlicu u porodicu Viktor&Rolf. Kao što njen rad dokazuje, Emili je višestruki talenat. Njeno mnoštvo veština i vrednosti čini je savršenom osobom za Flowerbomb“, rekli su Viktor Horsting i Rolf Snoren, osnivači i umetnički direktori brenda Viktor&Rolf.

Kao spisateljica, aktivistkinja, glumica i preduzetnica, Emili Ratajkovski je uspela da izrazi svaku stranu svoje prirode. Ona otelotvoruje novi tip ženstvenosti, kombinujući osetljivost sa snagom, najbolje predstavljajući filozofiju Flowerbomb.

Ratajkovski, u svojoj prvoj saradnji sa brendom, pojavljuje se u filmu koji potpisuje Torso Solutions,  dok su za fotografije zaslužni Inez & Vinoodh. Kampanja je priča o transformaciji koja se odvija kroz blistav nalet cveća i poziv da „Oslobodite svoju žensku moć“.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group