Diptyque dojava: ovog leta dominiraće citrus u svim oblicima

Ukoliko ste u potrazi za idealnim mirisom ovog leta – obustavite potragu, imamo pobednika!

Diptyque je upravo proslavio svoj 60. jubilej i to na najbolji mogući način – dodavanjem potpuno novog mirisa svojoj liniji kultnih omiljenih mirisa. Apsolutno spreman za leto, parfem nazvan ILIO deo je kolekcije svežih, citrusnih proizvoda u rasponu od mirišljavih sveća pa sve do sprejeva za telo.

ILIO toaletna voda ima zadatak da kanališe topli letnji vazduh mirisima bodljikave kruške, bergamota, irisa i jasmina, dok mirisnim svećama Citronnelle dominira limunska trava za postizanje osetljive hladne arome.

Sličan miris sreće se i u letnjem spreju za telo koji je prepun esencijalnih ulja limunske trave, germanijuma i limunskog eukaliptusa, dok paletu zaokruižuje parfem pod nazivom Vinaigre de toilette koji se može pohvaliti notama lavande, ruzmarina i majčine dušice.

Mladi umetnik Luke Edward Hall zadužen je za originalne i živopisne ilustracije koje prate svaki od pomenutih proizvoda, i služe kao idealni podsetnik da je miris limuna i dobro raspoloženje sve što nam je potrebno za predstojeće letnje dane.

Izvor: hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group